Ce pensie de nimic are Mirabela Dauer după ce a muncit o viață întreagă

Mirabela Dauer a dezvaluit cati bani primeste luna de luna pensie, dupa o viata dedicata publicului si muzicii. Artista a spus ca nu e tocmai multumita, insa nici nu se plange daca se raporteaza la pensiile oamenilor de la tara.

Mirabela Dauer a marturisit ca primeste luna de luna o pensie de 760 de lei. Indragita interpreta de muzica usoara a spus ca nu e multumita, insa nici nu se poate plange, caci sunt oameni mult mai amarati decat ea.

„760 de lei este pensia mea, dar nu ma plang. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la tara batrani care au 100 de lei. M-am nascut in tara asta, iubesc Romania, dar pacat ca este locuita. Probabil ca atata meritam si atat mi-au dat. Ce mare branza? M-am vaitat eu vreodata? Si nici n-am sa ma vait. Mie nu-mi place sa ma vait. Asta e. Ma duc, muncesc, alerg, cant frumos. Vine lumea la spectacol si asta e. Nu imi place sa ma vait pentru ca vreau sa-ti spun o chestie. In tara ast sunt oameni mult mai amarati ca noi, inmiit mai amarati ca noi. Si lumea ne iubeste asa cum suntem noi, sa venim la televizor sa cantam, sa facem haz de necaz. Lumea nu trebuie sa stie amaraciunile noastre. Venim aici sa ne vaitam si sa plangem? Nu. Venim sa facem sufletul frumos. Sa ne iubeasca lumea asa cum suntem”, spunea Mirabela Dauer.

Cand vine vorba de dragoste, varsta nu conteaza! Este si cazul Mirabelei Dauer, care isi cauta jumatatea la 70 de ani. Indragita artista este optimista si crede ca isi va gasi alesul. Mirabela Dauer isi doreste o viata in doi! Artista a marturisit ca isi cauta si acum jumatatea. Mai mult, Mirabelei Dauer nu ii pasa foarte tare de varsta, deci orice barbat are sanse la inima ei. „Nu am renuntat niciodata la nimic si inca sper la acea frumoasa familie in doi. Sper sa imi gasesc jumatatea. De ce, conteaza varsta? Daca o sa fie mai tanar, cu atat mai bine”, a spus indragita cantareata.