Iubitul Simonei Halep și-a părăsit cea de-a doua soţie, deşi era însărcinată în 5 luni

Iubitul Simonei Halep, Toni Iuruc, a avut o viaţă amoroasă tumultuoasă, motiv pentru care viitorii săi socri nu prea îl au la inimă. Omul de afaceri este și mai în vârstă decât Simona Halep cu 13 ani, iar acesta este un alt motiv pentru care familia sportivei nu este foarte încântată de viitorul ginere.

Toni Iuruc a cerut-o de soție pe Simona Halep, iar sportiva a acceptat pe loc, așadar urmează nunta anului în România. Apropiații familiei spun că aceasta ar putea avea loc după Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde Simona Halep vrea să câștige o medalie.

Toni Iuruc nu este la primul mariaj. A mai fost căsătorit de două ori, dar relațiile nu au mers, așa că a intervenit destul de repede divorțul. Prima dată a fost căsătorit cu un model. O cheamă Alina și era o adevărată petrecăreață, fiind obișnuită cu viața din cluburi și petrecerile până-n zori.

În plus, Alina era obișnuită cu opulența și făcea chiar excese, fapt care nu i-a picat bine deloc omului de afaceri. Modelul l-ar fi înşelat pe Toni Iuruc, care nu a putut trece peste escapadele soției, așa că și-au spus adio.

Afaceristul a crezut că și-a găsit găsit liniștea în brațele unei alte tinere, pe numele ei Liana. Cei doi și-au unit destinele după doi ani de relație într-un club de fițe din Mamaia, însă după doar 10 luni, povestea de dragoste s-a încheiat, iar acuzațiile au fost foarte grave.

Toni Iuruc a acuzat-o de infidelitate și, chiar dacă era însărcinată în cinci luni, omul de afaceri nu a stat pe gânduri și a pus punct mariajului. Nici acum nu știe însă dacă copilul născut este al său sau al amantului soției sale.

Nici Simona Halep nu este la prima iubire. Sportiva a avut o relație despre care mulți se așteptau să ajungă în fața altarului, însă realitatea a fost alta. Sportiva s-a iubit cu Costa, fiul lui Teia Sponte, fostul vicepresedinte de la FCSB si un apropiat al lui Gigi Becali. Cei doi amorezi își făceau vacanțele în Dubai și păreau foarte fericiți, însă au decis să se despartă, iar gurile rele spun că bărbatul ar fi înșelat-o pe Simona Halep.

Sportiva s-a consolat la scurt timp în brațele jucătorului de tenis Radu Barbu, pe care i l-ar fi prezentat chiar fostul său antrenor, Andrei Mlendea. Deși împărtășeau aceeași pasiune pentru sport, cei doi iubiți și-au spus adio. Poveștile de dragoste ale Simonei Halep nu s-au comparat însă cu cea pe care o împărtășește acum cu Toni Iuruc, cu care s-a mutat împreună în vila din Primăverii și cu care urmează să se căsătorească.