Se iubesc pe ascuns ca-n studenție, chiar și când copiii nu dorm! Anca Serea a dat detalii picante

Anca Serea a făcut câteva dezvăluiri din intimitate care au luat prin surprindere pe toată lumea. Frumoasa brunetă nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume atunci când la mijloc este vorba de foarte multă iubire și o familie minunată.

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbizz-ul autohton. Anca Serea este căsătorită din 2015 cu Adi Sînă, împreună cu care are patru copii, pe Noah, Ava, Moise Petru și micuța Leah Maria. Fosta prezentatoare de televiziune mai are doi copii, pe David și Sarah, dintr-un mariaj anterior care, însă, s-a sfârșit tragic, prin moartea soțului său.

Nu este prima oară când Anca Serea face dezvăluiri din dormitor, dar de această dată a reușit să povestească într-un mod foarte haios cum reușesc, ea și Adi Sînă, să dea frâu liber pasiunii: „Este foarte important să-ţi păstrezi viaţa de cuplu, viaţa intimă. Să fii activ în sensul acesta. Din păcate, femeile, în general, după ce devin mămici, îşi neglijează partenerii. Avem locuşoarele noastre, avem casa destul de mare! Important este să-ţi pui imaginaţia la bătaie! Deja patul este prea clasic. În biroul lui, printre discuri acolo”, – a dezvăluit Anca Serea la o emisiune TV.

Anca Serea şi Adi Sînă au o soluţie şi pentru momentele int.ime zgomotoase: “Pentru a trece neobservaţi de simţurile ascuţite ale micuţilor noştri, păstrăm cât mai multă linişte în momentele int.ime. Uneori mai pornim televizorul sau puţină muzică pentru a avea un fundal ambiental care să ne ajute nu doar la eliminarea oricarui sunet suspicios, ci şi la crearea unei atmosfere plăcute între noi’’, – scria Anca Serea pe blogul său.