Cât costă să-ți cânte Viorica și Ioniță de la Clejani la nuntă. Tariful părinților lui Fulgy a crescut semnificativ

O dată cu scandalul monstruos care a izbucnit în showbiz, al cărui protagonist a fost Fulgy, tariful Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a crescut semnificativ.

Fulgy a devenit subiect de discuție de mai bine de câteva săptămâni, în toată presa din România. Fiul Clejanilor nu trece prin cea mai bună perioadă a sa, mai ales după ce a recunoscut că a consumat sub.stanțe int.erzise și a avut probleme cu oamenii legii. Cu toate că Viorica și Ioniță de la Clejani trec prin momente dificile pe plan personal, dată fiind situația cu fiul lor, pe plan profesional, tariful celor doi a crescut semnificativ.

Astfel că, dacă vrei ca Taraful de la Clejani să-ți cânte la nuntă sau la diverse evenimente, trebuie să scoți din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de… 5000 € – 5500 €, potrivit artistipentrununta.ro. Se pare că de când Fulgy a fost implicat în diverse scandaluri mediatice, prețurile părinților tânărului pentru o cântare au crescut considerabil.

De asemenea, nu doar Taraful de la Clejani este căutat pentru evenimentele cu fast, ci și Taraful Cleante & Diana Matei (2500 € – 3500 €), Nicu Paleru & Taraf (4700 €), Romeo & Gipsy (2500 € – 3000 €), iar lista poate continua la nesfârșit.

Invitat recent la Xtra Night Show, de la Antena Stars, Fulgy le-a cerut iertar părinților săi pentru toate problemele pe care le-a creat. De asemenea, fiul Clejanilor a jurat în fața lui Dumnezeu că nu va mai consuma niciodată sub.stanțe int.erzise și a declarat că a înțeles ce-și dorește, de fapt, de la viață.