Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat! S-au sărutat pe malul mării, în vacanță

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat! Cei doi s-au fotografiat la malul mării în timp ce se sărută, dovada clară că iubirea dintre ei a renăscut. În ultima vreme, au apărut numeroase zvonuri referitoare la o posibilă împăcare între Oana Roman și Marius Elisei, însă, până acum, niciunul dintre ei nu a confirmat speculațiile.

În ultima vreme, Oana Roman și Marius Elisei au amplificat zvonurile potrivit cărora s-au împăcat, însă niciunul nu a confirmat oficial vestea. Ei bine, acum cei doi au plecat la mare, împreună cu fiica lor, Isabela. Într-un cadru de poveste, la malul mării, Oana Roman și Marius Elisei s-au fotografiat sărutându-se, potrivit spynews.ro.

Faptul că, în ultima perioadă, Oana Roman și Marius Elisei au tot petrecut timp împreună de dragul fiicei lor, a fost benefic pentru o împăcare. Mai mult ca sigur, Isabela este foarte fericită să își vadă din nou părinții împreună. Ba chiar, fetița i-a fotografiat pe părinții ei în timp ce se îmbrățișau. Vedeta a declarat că tot fetița a insistat ca ei doi să stea îmbrățișați în poza respectivă.

„Poza asta a făcut – o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat o cum a făcut o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editata deloc dar este autentica precum iubirea cu care ea a făcut-o!’, a scis Oana Roman în dreptul fotografiei realizate de fiica ei.

În urmă cu puțin timp, Oana Roman începuse să primească tot mai multe cadouri din partea lui Marius Elisei, acesta lăsând de înțeles că își dorește o împăcare.

Contactată telefonic, vedeta nu a vrut să dea prea multe detalii despre ce se întâmplă în aceste momente între ea și Marius Elisei. „Deocamdată nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Când o să se întâmple ceva în viața mea o să anunț, la fel cum am anunțat frumos că ne despărțim, ne-a spus Oana Roman.