Viorel Lis îi lasă soției sale moștenire tot ce are. Fostul edil al Capitalei vrea ca Oana să devină mamă

Ajuns la vârsat de 77 ani, Viorel Lis se gândește tot mai mult la ziua în care va pleca din această lume. Fostul primar al Capitalei a mărturisit la Antena Stars că îi va lăsa Oanei, soției sale, moștenire tot ce are și își dorește pentru ea să devină mamă. El vrea ca aceasta să nu rămână singură.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Viorel Lis a mărturisit că îi va lăsa soției sale, Oana, moștenire tot ce are el, după ce va pleca din această lume. Fostul edil al Capitalei se gândește tot mai mult la ziua aceea și nu vrea să o lase pe cea care a avut grijă de el în ultimii ani să ducă o viață grea.

El a precizat că își dorește pentru ea să aibă parte și de un copil, așa cum ea vrea, și cum încearcă de ceva timp să adopte. Fostul edil al Capitalei a mărturisit că pentru el apariția unui copil nu îl mai ajută acum cu nimic, însă pe Oana Lis cu siguranță o va face fericită.

”Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”, a spus Viorel Lis la Antena Stars.

Fostul primar al Bucureștiului consideră că dacă nu ar fi fost Oana Lis lângă el nu ar fi putut să trăiască, ea fiind ajutorul său necondiționat în orice moment din zi și din noapte.

Viorel Lis a mărturisit că niciodată nu s-ar fi așteptat ca aceasta să-l ajute atât de mult și să-i fie aproape mereu și e de părere că ea este singura persoană din viața sa care a fost cu adevărat lângă el.

”Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am”, a mai spus Viorel Lis la Antena Stars.