Anamaria Prodan tună și fulgeră pe rețelele de socializare! „Ce maimuță poate sta la brațul lui Reghe?”

Anamaria Prodan tună și fulgeră pe rețelele de socializare! Sexy impresara a avut o reacție acidă la adresa amantelor, în general, numindu-le „maimuțe”. În cadrul „atacului” ei furibund, vedeta a spus care este părerea ei despre astfel de femei, iar cuvintele sale nu au fost deloc „dulci”. Iată cum a dat cu ele de pământ!

Anamaria Prodan a postat un mesaj dur în mediul online în urmă cu câteva ore. Faimoasa impresară și-a exprimat public părerea despre amante, în general, și a „dat cu ele de pământ”. Conform spuselor sale, pentru ea astfel de femei ar fi bune să facă curățenie doar prin baie, iar bărbații care își înșală soțiile sunt „fără personalitate”.

„Amanta? Pentru ce? Sa ne facă curatenie prin baie? In familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie plătește! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus, nici in altele nimic. Sunt mici, fara personalitate, fara coloana vertebrală, fara putere. Sunt gâște! Intai fa-ti nevasta sa se simtă bine ca ea îți spune adevarul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca sa ti ia cașcavalul 🤣și dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel 🤣 deci concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște, specie proasta, care nu au încredere in ei și caută confirmări și reconfirmări. Numai ca-s așa de r…. ca termina distruși de astfel de arătări isi pierd copiii familia respectul in fata tuturor..”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

În continuare, Anamaria Prodan a susținut că raportându-se la familia ei, cu principii, nici măcar nu poate să vizioneze un asemenea tablou. Tot ea le-a numit, în general, pe amante „maimuțe” și a spus că numai dacă s-ar uita la acestea „s-ar evapora”.

„Și când se termina bănuțul, saracia le da un mare bocanc in funduleț. Și rămân in șanț. O familie ca a mea cu principii nici nu poate viziona un așa tablou in casa noastră. (…) Eu numai dacă ma uit la maimuțe din astea se evapora!”, a mai transmis ea.

Iar asta nu e tot! Anamaria Prodan a întrebat „ce maimuță ar putea să stea vreodată la brațul lui Laurențiu Reghecampf”, sexy impresara spunând despre ea că este femeia „numărul 1” și că nu s-ar fi inventat cineva peste ea.

„IN PLUS, EU SUNT NR 1! CE MAIMUȚA VREODATĂ POATE STA LA BRAȚUL LUI REGHE? NU S-A INVENTAT CEVA PESTE MINE! DECI CUM SA SI IA CINEVA AMANTA MAI PROASTA SI MAI URÂTA DECÂT NEVASTA ?😀DOAR GÂȘTE IAU 😀DAR NEVESTELE CARE DESCOPERĂ GASCA LA BRAT CU MAIMUȚA… RUP MANA SI BAT CA LA CARTE SI GASCA PANA II SAR PENELE SI MAIMUȚA PANA SE CREDE LILIAC”, a adăugat sexy impresara.