Premierul anunta noi masuri de relaxare

Premierul Romaniei, Florin Citu, a anunta ca noi masuri de relaxare vor intra in vigoare incepand cu data de 1 iulie. Seful Guvernului a facut anuntul in timpul vizitei sale la Alba Iulia.

Care sunt noile masuri de relaxare
Mai exact, Guvernul va relaxa conditiile pentru desfasurarea targurilor si talciocurilor. „Cred ca saptamana viitoare vom relaxa conditiile pentru targuri. Stiu ca este acest interes pentru targuri, talciocuri, si conditiile vor fi relaxate de la 1 iulie. Se vor putea redeschide”, a afirmat Florin Citu.

In urma cu o saptamana, la Sibiu, premierul Florin Citu a declarat ca numarul scazut de cazuri de C.OV.ID-19 inregistrat zilnic in Romania, precum si faptul ca in sectiile de terapie intensiva de la nivel national sunt internati tot mai putini pacienti infe.ctati cu cor.onavi.rus arata ca vacc.inarea anti-C.OV.ID-19 da rezultate.

Premierul Florin Citu a anuntat ca la 1 iulie si 1 august vor fi adoptate noi masuri de relaxare a masurilor restrictive provocate de pa.nde.mie.

Florin Citu a precizat ca sunt alocate toate resursele necesare, ca avem vac.cinuri, iar aparitia unui val patru al pand.em.iei depinde de romani.

„Exista pericolul valului patru si romanii trebuie sa fie responsabili. Avem vacc.in pentru toata lumea. Daca va exista valul patru inseamna ca este decizia noastra sa avem valul patru. Trebuie sa mergem sa ne vacc.inam”, a mai spus premierul.