Adela Popescu a publicat această fotografie cu ea însărcinată în 37 de săptămâni, iar un detaliu a atras imediat atenția tuturor

Adela Popescu se află pe ultima sută de metri cu sarcina și s-a pozat cu burta de gravidă la vedere. Soția lui Radu Vâlcan numără zilele până când va naște și va putea să-și strângă la piept cel de-al treilea copil. A mai rămas foarte puțin până când Adela Popescu va naște.

Adela Popescu este însărcinată în ultimul trimestru și numără zilele până când își va putea strânge la piept bebelușul. Vedeta de la PRO TV se află pe ultima sută de metri cu sarcina, iar emoțiile nu au întârziat să apară. Soția lui Radu Vâlcan s-a pozat cu burta de gravidă la vedere

Adela Popescu este însărcinată în ultimul trimestru și numără zilele până când își va putea strânge la piept bebelușul. Vedeta de la PRO TV se află pe ultima sută de metri cu sarcina, iar emoțiile nu au întârziat să apară. Soția lui Radu Vâlcan s-a pozat cu burta de gravidă la vedere.

Mulți dintre fanii Adelei Popescu s-au mirat de burta ei, dar au și încurajat-o pentru când va veni momentul să nască. ‘Omg… ce burtă mare ai Adela❤️😍’, ‘Pfoaaai, ce emotii m-au apucat si pe mine din saptamana 37.😍❤️😍 Sa fiti binecuvantati!’, ‘Ești frumoasă și extrem de curajoasă!
Nu mai vorbim – Ești o femeie puternică’ sunt câteva dintre comentariile femeilor care o urmăresc pe vedetă.

Soția lui Radu Vâlcan urmează să nască la mijlocul lunii iulie, termenul fiind 13-16 iulie. Adela Popescu își dorește să nască natural, așa cum i-a făcut și pe cei doi băieți, Alexandru și Andrei.

‘Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am stat 5 ore în travaliu atunci. Practic, durerile sunt același și la nașterea naturală și la cezariană. La nașterea naturală e travaliu dureros, la cezariană te doare după operație’, a dezvăluit prezentatoarea TV, în urmă cu ceva vreme.