Mădălin Ionescu, dezvăluiri fără perdea

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. El este căsătorit cu prezentatoarea Cristina Șișcanu și au o relație de invidiat. Pe pagina sa de Instagram, Mădălin Ionescu organizează des sesiuni de întrebări, iar curiozitățile legate de viața intimă nu întârzie să apară.

„Cât de des este normal să se întrețină relații se.xu.ale de la 40 de ani în sus după părerea ta?”, este întebarea pe care un internaut i-a adresat-o celebrului prezentator tv.

Obișnuit să răspundă la întrebări indiscrete, Mădălin Ionescu nu s-a lăsat deloc surprins de o asemenea curiozitate și a răspuns sincer. „Chiar mă întrebam când o să apară astfel de abordări?…

În principiu la 40 de ani ar trebui să r.upi patul. Altfel, fiecare cuplu are propria rețetă, în funcție de bioritm, mod de a privi viața, temperament”, a fost răspunsul sincer al lui Mădălin Ionescu.

Nu în urmă cu mult timp, Mădălin Ionescu a fost întrebat dacă pentru el se.x.ul contează, iar răspunsul dat a fost: „Ți se pare că am vreo 70 de ani?”