Mihaela Rădulescu revine în televiziune. Cu ce post TV a semnat

Mihaela Rădulescu ar fi venit deja în România, urmând a face parte din juriul emisiunii „Masked Singer România”. „Diva de la Monaco” a publicat pe Instagram o imagine concludentă, din platourile PRO TV. „Misiune secretă”, a scris Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu revine la PRO TV. „Masked Singer România” revine la PRO TV, din toamnă, cu cel de-al doilea sezon. Dacă misterul prezentatorului a fost dezvăluit, acesta fiind Pavel Bartoș, iată că noi surprize stau să fie descoperite. Click! scrie că din proiect face parte și diva Mihaela Rădulescu!

Filmările la „Masked Singer România” au început de câteva zile, iar secretomania de pe platourile de filmare continuă. Vedetele se ascund în spatele măștilor, iar jurații sunt aduși la studiouri cu dubițe cu geamuri fumurii și sunt păziți de gărzi de corp. Una dintre măști ar putea fi purtată de Narcis Ianău, care a participat la „Românii au talent”, în 2010, și care are o voce dumnezeiască. Echipa este în mare parte aceeași, iar din baletul emisiunii fac parte și câțiva băieți cunoscuți, precum Andrei Iulian Angelescu, pe care îl știți din sezonul trei din reality-showul „Exatlon”, sau Dragoș Roșu, pe care îl știți de la baletul „Dansez pentru tine”, alături de ei dansând Vivienne Meda și Alexandra Alexandrescu. Pavel Bartoș povestea, într-un live, că pentru o ediție se filmează aproximativ două zile și că vedetelor le este foarte greu până se obișnuiesc cu măștile, mai ales că au fost călduri mari zilele acestea.

„Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș.

Anul trecut, din juriu au făcut parte Ana Morodan, Horia Brenciu, Codin Maticiuc și Inna.