Primele imagini cu băiatul lui Liviu Vârciu. Cum a fost fotografiat Liviu Matei

În pofida faptului că au fost foarte secretoși până acum, de curând au apărut primele imagini cu băiatul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin. Micuțul a împlinit un an în urmă cu o lună, iar părinții sunt cum nu se poate mai mândri de el. Din ceea ce se vede, micuțul Liviu Matei poate deja să meargă singur…

Liviu Vârciu și Anda Călinau devenit părinți de băiețel pe 28 mai, dar cei doi au fost foarte zgârciți cu imaginile cu micuțul. Fiul lor a împlinit în urmă cu o lună un an și vedeta TV a publicat, în sfârșit, primele imagini cu el.

De când i s-a născut cel de-al treilea copil, un băiețel extrem de adorabil și pe care și-l dorea foarte mult, Liviu Vârciu l-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor, lucru pentru care nu a publicat nicio fotografie cu micuțul lui pe rețelele sociale. De curând, artistul s-a decis să împărtășească cu urmăritorii săi de pe Instagram cele mai frumoase momente din viața lui, printre care se numără și timpul petrecut cu familia, în special cu micuții lui.

Astfel, Liviu Vârciu și-a surprins fanii de pe Instagram cu primele imagini cu băiețelul lui. El a publicat un filmuleț adorabil cu Liviu Matei, pe care l-a surprins în timp ce se joacă la un pian de jucărie. Lângă micuț se afla Anda Călin, iubita artistului, care este extrem de grijulie cu cei doi copii ai ei. Se pare că timpul a trecut rapid, iar băiețelul lui Liviu Vârciu a crescut și deja poate să meargă în picioare.

Deși este surprins doar cu spatele, acesta este brunețel și pare că a moștenit trăsăturile tatălui său, după cum a mărturisit chiar și mama lui.

„O să fiu sinceră și o să spun că și de data asta bebe seamănă cu Liviu, dar am înțeles că atunci când mai cresc trăsăturile li se mai schimbă, așa că poate va ajunge să semene cu mine”, a mai spus iubita artistului.

Liviu Vârciu își dorea foarte mult un băiețel, având în vedere că mai are două fete, Anastasia, din relația cu Anda Călin, și Carmina dintr-o altă căsnicie. Astfel, în sfârșit, el și-a îndeplinit marele vis și a vrut ca fiul lui să îi poarte numele. Așadar, copilașul a fost botezat cu numele Liviu Matei. Anda Călin a povestit că primul nume al copilului a fost ales de tatăl lui, iar al doilea i l-a ales ea.

„Pe bebe îl cheamă Liviu Matei. Liviu a pus primul nume, iar eu l-am pus pe al doilea. Dacă ar fi fost fată, cum a fost și în cazul Anastasiei, eu aș fi ales primul nume, iar el pe al doilea”, a spus Anda Călin, pe Instagram, despre băiatul ei și al lui Liviu Vârciu.