Ce s-a ales de bărbatul despre care s-a spus că ar avea o relaţie cu Anamaria Prodan

Dan Alexa a semnat cu CSM Reșița, echipă care a retrogradat din eșalonul secund în stagiunea precedentă. Obiectivul său este să se bată la promovare.

„Am hotărât să vin la Reșița, a contat foarte mult respectul pe care îl am față de domnul primar, dânșii m-au dorit foarte mult. Mereu am văzut aici un proiect de viitor, se poate face o echipă bună.

În momentul ăsta, plecăm la un nou drum. E un moment greu, trebuie plecat de la zero, trebuie creată o echipă. Obiectivul meu personal aici este promovarea. Acolo tind, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Am suportul oamenilor de lângă mine, asta contează enorm pentru mine ca antrenor”, a spus Dan Alexa, la conferința de presă.

Cariera lui Dan Alexa a intrat, de ceva vreme, pe o pantă descendentă. După eșecurile de la Rapid, când a ratat promovarea în 2020, și la ASU Poli Timișoara, unde a terminat pe ultimul loc în play-off-ul din sezonul trecut, „Chirurgul” încearcă să se redreseze în Liga 3.

Alexa le-a mai pregătit pe ACS Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași și Astra.

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn lui Alexa, chiar în fața camerelor de filmat.

La un an de la acel incident, Prodan declara că Dan Alexa este „sufletul ei”.

”Mie mi-e super drag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur (n.r. – Laurențiu Reghecampf) știe asta. Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el.

Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”, a declarat Anamaria Prodan, în iulie 2020.