El este noul iubit al Andei Adam! Artista, apariție de milioane în brațele bărbatului misterios

Veste șoc în showbiz-ul românesc! Anda Adam s-a afișat în brațele noului său iubit. Focoasa blondină radiază de bucurie alături de bărbatul misterios, iar imaginea din galeria foto cu cei doi stă drept dovadă. După o căsnicie de șase ani cu Sorin Niculescu, celebra artistă și-a găsit fericirea alături de altcineva, deși nu a confirmat despărțirea de soțul său!

S-a tot spus că Anda Adam și Sorin, soțul său, s-au despărțit, că au divorțat, că nu mai locuiesc împreună, însă niciunul dintre ei nu a confirmat niciodată nimic. Cu toate că nu i-a plăcut să vorbească despre viața personală, focoasa blondină a aruncat bomba în showbiz-ul românesc, în clipa în care a apărut în brațele noului său iubit! Da, da, nu glumim deloc, iar imaginea din galeria foto stă drept dovadă!

Potrivit Antena Stars, noul iubit al artistei este un afacerist din Cluj, care are mai multe afaceri în străinătate, dar mai ales, acesta ar fi și căsătorit. Unde mai puneți că bărbatul ar avea chiar și doi copii, din două relații diferite? Cât despre cum s-au afișat cei doi, nu mai avem nimic de zis! Afaceristul a fost cel care a postat fotografia pe contul său de Instagram, însoțită de o descriere emoționantă.

”Inima mea”, a scris bărbatul, mesaj urmat de o inimioară, semn că este topit după focoasa blondină. La rândul său, Anda Adam radiază din cap până în picioare, iar asta nu o spunem doar noi, ci zâmbetul până la urechi de pe chipul său. De asemenea, blondina a înroșit butonul de like la postarea bărbatului. Se pare că, după șase ani de căsnicie cu Sorin Nicolescu, Anda și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, deși nu a confirmat despărțirea de soțul său.

În urmă cu ceva timp, Anda Adam a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Sorin Nicolescu, după ce s-a spus că au divorțat. Atunci, artista a declarat că nu are de ce să dea explicații și că niciodată nu i-a plăcut să spună publică că nu mai are o relație. Vedeta a ținut foarte mult la intimitatea familiei sale!

”Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.”, a declarat artista în urmă cu ceva timp.