Ioniță de la Clejani a sunat în miez de noapte la poliție. Ce s-a întâmplat

Ioniţă de Clejani, bă.tu.t de fiul său. Incidentul ar fi avut loc azi-noapte, în jurul orelor 23:30, atunci când la 112 s-a primit un apel, în care artistul ar fi anunţat că a fost lo.vit de fiul său. Potrivit unor surse România TV, Fulgy i-ar fi dat un pu.m.n lui Ioniţă de la Clejani.

Astfel, speriat, tatăl a sunat la 112, însă a refuzat să depună plângere. Oricum, poliţiştii de la Secţia 12 s-au autosesizat în acest caz şi fac cercetări pentru violenţă în familie.

Scandalul a pornit chiar la un restaurant din zona Dorobanți, unde Ioniță ieșise, alături de fiul său, la masă, când Fulgy a făcut un live pe o rețea socială. Tatăl său, deranjat, l-a a.men.ințat pe acesta că, dacă nu închide live-ul, se ridică de la masă și părăsește localul. Scandalul a continuat și acasă, unde, în cele din urmă, Ioniță nu a mai suportat și a sunat la Poliție.

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agre.sat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vi.ole.nță în familie (în modalitatea lo.v.iri sau alte viol.en.țe)”, se arată în comunicatul Poliției.

Ieri, Fulgy a postat mai multe filmuleţe pe reţelele de socializare, în care îi jigneşte pe Viorica şi Ioniţă de la Clejani şi spune că este bru.scat de tatăl său.

„Omul ăsta vrea să mă pas.tileze, nu îi fac nimic. Vreau permisul înapoi doar. Tatăl meu îmi spune dacă nu mă internez… Ajutor, poliţia, salvaţi-mă, pentru că stau cu un psi.hopat şi o psi.hopată. Mă bru.schează tata, sunt cu băieţi care nu reacţionează. Mi-a luat telefonul…”, a spus Fulgy pe reţelele de socializare.

Dialog între Fulgy e şi Ioniţă de la Clejani:

Fulgy: Ce faci?

Ioniţă de la Clejani: Nu, închide! Mă ridic şi plec!

Fulgy: Pleacă de aici! Ai pastile la tine, tu? Cine eşti tu?

Ioniţă de la Clejani: Nu vreau să vorbesc aşa cu tine, închide live-ul!

Fulgy: Păi stai jos, lăutare!

Ioniţă de la Clejani: Fără live!

Fulgy: Fără live, e story! Stai jos, dacă nu pleacă!

Ioniţă de la Clejani: Păi nu stau jos dacă nu opreşti. Opreşte live-ul, te rog!