Andreea Marin, poză rară alături de Adrian Brâncoveanu, iubitul său. Cum arată bărbatul care o face fericită

Andreea Marin este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. Recent însă, aceasta și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu or fotografie specială, în care apare alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu.

Cei doi formează un cuplu de aproximativ patru ani și, din puținele informații ce se cunosc despre intimitatea celor doi, se pare că relația este una cât se poate de solidă și bazată pe încredere.

Nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere între cei doi. Vedeta a mărturisit că între ea și Adrian Brâncoveanu nu a existat o iubire din primele secunde, ci mai degrabă o prietenie legată de lucruri în comun. Cei doi au pierdut oameni dragi, iar acest lucru i-a unit și i-a adus din ce în ce mai aproape, până au decis să formeze o relație.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos’, a dezvăluit Andreea Marin, în cadrul unui podcast realizat de celebrul artist Damian Drăghici, pe canalul său de YouTube.

Chiar dacă există o diferență de aproximativ unsprezece ani între ei (Adrian Brânzoveanu fiind mai mic decât îndrăgita prezentatoare TV), acest lucru nu pare să stea în calea fericirii lor și lucrurile par să meargă de minune în relație.

Recent, Andreea Marin s-a fotografiat alături de iubitul său (Adrian Brâncoveanu), cu ocazia zilei sale de naștere. Îmbrăcați amândoi extrem de elegant, aceștia s-au pozat stând în preajma unui portret al domnitorului Brâncoveanu.

„La mulți ani, Brîncoveanul meu, cu iubire! ❤️”, a fost mesajul postat de vedetă, în dreptul pozei de pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, imaginea a făcut senzație și a adunat instant numeroase reacții și mesaje din partea urmăritorilor de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)