Cine este si cum arata sotia lui ”Celentano” din ”Las Fierbinti”.

Adrian Vancica este ”Celentano” din ”Las Fierbinti”. Actorul joaca rolul betivului in serialul de pe ProTv. Adrian Vancica, in varsta de 42 de ani, are o cariera frumoasa, dar si o familie grozava.

Actorul este casatorit cu Elena. Cei doi au impreuna doua fete: Mara si Thea. Potrivit informatiilor, in anul 2018, cei doi au fost colegi pe platourile de filmare ale filmului dramatic “Scurtcircuit”, film regizat si produs de Catalin Saizescu, unul dintre nasii celor doua fetite ale actorului. Elena Vancica este de profesie superviser (nr.supervizor de scenariu).

Adrian Vancica, ingraditul Celentano din serialul Las Fierbinti, a povestit la un post de radio cum a facut primii bani in cariera.

„Am stat un an de zile in Coreea de Sud. In 2002 am lucrat acolo, atunci cand a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte multi bani, pentru ca se faceau pariuri pe cine va castiga meciurile. Am lucrat intr-un parc de distractii, imens. Daca ai fost in Disneyland Paris, ala e pocnitoare.

Am intrat in pielea mai multor personaje. Sa vezi ce frumos era cand eram costumat ca Zorro. Faceam clownerie, jonglerie, show-uri de strada, intram in pielea unor personaje de basm, sa se vada ca eram european.

Acea experienta mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am facut-o. A fost o socializare brusca, pentru ca eram acolo cu mai multi rusi, bulgari, moldoveni”, a povestit Adrian Vancica.