Fulgy a recunoscut că are probleme: ”Am fost internat”

Fulgy a recunoscut pentru prima dată că are probleme cu d.ro.gu.rile și că a fost la un pas să-și o.mo.are părinții. Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani face dezvăluiri de-a dreptul haluc.inante. Tânărul a recunoscut toate faptele grave pe care le-a comis fiind sub influența substa.nțelor int.erzise.

De câteva luni, Fulgy o ține dintr-un scandal în altul, iar familia sa a ajuns la capătul puterilor. Din cauza dependenței de sub.stanțe inter.zise, tânărul a co.mis mai multe fapte grave pe care acum le recunoaște. Fiul Clejanilor a avut în ultima perioadă un comportament ieșit din comun, ameni.nțând și intrând în scandal cu mai multe persoane publice.

Abia ieșit dintr-o clinică de dezi.ntoxicare, Fulgy a revenit iar în atenția presei din cauza problemelor în care se bagă. Tânărul a decis acum să spună prin ce a trecut și să recunoască, în sfârșit, că are mari probleme cu con.sumul de substa.nțe int.erzise. Pe contul său de YouTube, Fulgy a postat un videoclip în care a mărturisit că a fost la un pas să-și omo.are părinții din cauza problemelor pe care le are cu dro.gu.rile. De asemenea, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a recunoscut pentru prima dată că a fost int.ernat la dezin.toxicare.

„Adevarul adevarat.

As vrea sa imi cer scuze in mod public si sa se afle de la mine, Fulgy, un copil iubit, dar influentat gresit de lumea rea, adevarul adevarat.

In primul rand imi cer scuze public parintilor mei si regret pentru faptul ca in trecut am fost la un mic pas de a le lu.a viata in urma cu ceva timp din cauza cons.umului meu ab.uziv de dr.og.uri din vremea respectiva, atunci cand am fost inte.rnat pentru prima oara la spital, ajutat de familia mea desi eu le-am gresit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat si m-au sprijinit.
Dr.og.urile iti distrug viata, familia, tot ce ai mai drag si scump.

As vrea sa imi cer scuze tot in mod public intregii natiuni romanesti pentru ca am mintit, negat ca nu sunt dr.o.gat intr-o emisiune televizata la care am participat in trecut.

As vrea sa imi cer scuze fostei mele partenere de viata pentru ca a pierdut un animalut scump, inofensiv si drag (pisica) tot din cauza consu.m.ului meu ab.uziv de d.rog.uri intr-un scurt moment de nervi, fara dis.cernamant din cauza nenoro.citelor de dr.og.uri.

Iar nu in ultimul rand, as vrea sa imi cer iertare in fata lui Dumnezeu ca am pacatuit si sa ii multumesc ca m-a adus pe drumul cel bun cu ajutorul iubirii familiei mele dragi si surorii mele scumpe.

Pe final as vrea sa promit ca voi lupta toata viata mea cu aceasta bo.ala a secolului XXI Dro.gu.rile’ si ca voi fi un exemplu de urmat prin lucrurile frumoase pe care urmeaza sa le fac, arat, spun, demonstrez’, este mesajul postat de Fulgy, pe canalul lui de YouTube.