Loredana, rochia transparentă care a lăsat la iveală mai mult decât ar fi crezut fanii

Loredana, care ne-a obișnuit deja cu trupul ei de invidiat și felul în care știe să își pună în evidență silueta, a ales de această dată să-și surprindă fanii într-o rochie lungă, dar tranparentă.

Artista a purtat o rochie din tull negru, complet transparentă, cu buline negre. Fotografia de la spate a dezvăluit body-ul negru pe care Loredana l-a purtat pe dedesubt. Cântăreața a asortat această rochie cu o pereche de cizme negre, mulate pe picior.

Fanii nu s-au putut abține să nu înroșească butonul de like. Mulți dintre ei au lăudat-o pe artistă în comentarii pentru felul spectaculos în care arată la 51 de ani.

“Wow ce frumoasă și ce frumusețe sexi 😘🤩😍😍😘”

“Love you ❤️”

“Queen! 🔥”

“Foarte dezinvolta pt vârsta pe care o deții”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana se antrenează din greu la sală pentru a avea o formă fizică de invidiat, impresionând mereu cu formele ei tonifiate și cu atitudinea de divă. Deși are 51 de ani, artista arată ca la 30 de ani, iar mulți fani o blamează adesea pentru intervențiile estetice la care a apelat.

Cu toate acestea, vedeta este mândră de ea, bucurându-se din plin de vârsta pe care o are și păstrându-și sufletul și trupul la fel de tinere, cu o energie debordantă și o dragoste nemărtginită pentru muzică.