Lovitura dura pentru fratele Madalinei Manole: “Ma da in judecata”

Marian Manole, fratele regretatei artiste Madalina Manole, a primit o noua lovitua. Acesta a anuntat ca il va in judecata pe Petru Mircea, fostul sot al artistei.

Acest lucru se va intampla deoarece, Petru Mircea l-a actionat pe el in instanta pentru ca posteaza fotografii cu Madalina Manole.

“Dragi fani ai MADALINEI, incepand de azi,de maine sau poimaine, voi renunta la acest cont de Facebook dedicat surorii mele!Puiucul, fostul meu cumnat, ma da in judecata!Principalele capete de acuzare,sunt:

1).Postez poze cu ,casa lui.2).Postez poze cu, copilul lui.3).POSTEZ POZE CU SOTIA LUI,MAGDA! Si spune el, ca este ILEGAL! SOCANT!!! Postez poze cu MAGDA,sora mea, nevasta lui, adica cu artista Madalina Manole!Magduta ii spunea parintii mei!El ii spunea Magda!Normal!Fanii, Madalina!Mai nou, Madalina Manole este brand inregistrat!

Drepturile folosirii acestui brand ii apartin lui!Oricine vrea sa faca ceva in memoria artistei trebuie sa i se adreseze lui!Eu am trecut peste el!Mi se rupe de dansul!Este sora mea si nici o lege din tara asta nu mi interzice sa folosesc numele ei de scena, sa postez imagini cu ea!

El vrea sa mi bage pu.mnul in gura ca sa se astearna linistea peste acest caz! Il deranjeaza ca si dupa 11 ani de la MOARTEA ei se vorbeste despre Ea!Ce sa fuk?Voi incepe sa postez numai si numai despre mine, viata mea, glume,bancuri, cafelute de dimineata, inimioare, sport,filme,orice!N ar fi rau! Ma pregatesc de procese!Cu dansul!N am bani de avocati!O sa scot la licitatie cateva lucruri care le mai am de la ea, cateva CD uri,fotografii,un tablou mare, cateva mici,dar cred ca ma voi reprezenta singur in instanta!

Trebuie sa infrunt “balaurul”!Sau facem cheta, punem mana de la mana si ii oferim “saracului” ceva,numai ca sa ne dea voie sa nu o ingr.op.am pe Madalina Manole definitiv! Sa mai existe! Stati, ca n am zis nimic de copil! Copilul lui!Este ilegal sa postez imagini cu copilul Madalinei!Hmm! Puiucule, sa ne traiesti! Esti o mare personalitate!”, a scris Marian Manole, fratele Madalinei Manole, pe Facebook.