Sylvester Stallone, greu de recunoscut, din cauza operațiilor estetice

Rambo a împlinit recent 75 de ani. Pe numele real Sylvester Stallone, actorul este aproape de nerecunoscut. Din câte se poate observa, nu i se mai vede zâmbetul altă dată celebru. A devenit dependent de operaţiile estetice. În urma injectaţii cu botox, şi-a modificat nu doar pomeţii, ci şi arcadele sprâncenelor şi buza de sus. Acum, deşi are riduri specifice vârstei, pare că i-a dispărut inclusiv mimică.

Din câte se pare, a „moştenit” pasiunea pentru intervenţiile chirurgicale estetice de la mama lui, Jackie Stallone. Aceasta a murit la vârsta de 98 de ani, având, la un moment dat, emisiune zilnică de fitness. Ba mai mult, îşi deschisese şi o sală de gimnastică, destinată exlcusiv femeilor. A avut grijă constant de silueta ei, dar şi de aspectul feţei. Acesta este motivul pentru care a apelat la numeroase intervenţii, iar la un moment dat devenise aproape de nerecunoscut.

Jackie, o femeie excentrică şi cu o personalitate puternică, care s-a remarcat în calitate de astrolog şi de promotor al circuitului feminin de wrestling, “a murit în somn, aşa cum îşi dorea”, a dezvăluit cel mai mic dintre fiii ei, cântăreţul Frank Stallone, într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare.

“Era greu să nu o placi, a fost o persoană foarte excentrică şi flamboaiantă. Mintea ei a rămas ascuţită ca un brici până în ziua mo.rţii sale”, a adăugat el.

Jackie, al cărei nume real era Jacqueline Frances Labofish, s-a născut pe 29 noiembrie 1921 şi a fugit din locuinţa sa din Washington la vârsta de 15 ani pentru a se alătura unei trupe de circ.

“Tatăl meu, care era un avocat bogat, voia ca eu să studiez dreptul, dar eu voiam să fiu pe scenă”, dezvăluia ea într-un interviu acordat pentru The Times în 2005.

Jackie a lucrat ca trapezistă timp de doi ani înainte de a deveni cântăreaţă de cor în spectacole jucate pe Broadway. S-a căsătorit cu primul ei soţ, Frank Stallone Sr., frizer şi ocazional actor, în 1945. Au rămas împreună timp de 12 ani şi au avut doi fii: actorul Sylvester Stallone şi muzicianul Frank Stallone.

Jackie a avut şi o fiică, Toni D’Alto, născută în timpul celui de-al doilea mariaj al ei, cu Anthony Filiti. Toni D’Alto a murit de ca.n.cer în 2012 la vârsta de 48 de ani.

Susţinătoare îndelungată a fitnessului feminin, Jackie a deschis o sală de sport dedicată exclusiv femeilor în anii 1950, denumită Barbarella’s, şi a prezentat apoi exerciţii de fitness într-o emisiune TV difuzată de un post local din Washington.