Fiica cea mică a Anamariei Prodan, apariţie de sute de mii de euro. Cum a fost surprinsă Sarah

Tânăra de 21 de ani a ştiut să se facă remarcată în momentul în care a ajuns într-un club de fiţe din Mamaia. A coborât dintr-o maşină de lux a tatălui ei, Laurenţiu Reghecampf. Bolidul valorează sute de mii de euro.

Este vorba de unul dintre cele trei modele de Rolls Royce aflat în proprietatea fostului antrenor de la FCSB. Acesta deţine două Rolls Royce Wraith, a căror valoare totală depăşeşte 600.000 de euro, şi un Rolls Royce Ghost Series II, pe care a plătit aproximativ 350.000 de euro.

Potrivit cancan.ro, Sarah a părut abătută şi a stat mai tot timpul la masă, cu telefonul în mână. Nu a stat mult şi s-a retras în camera de hotel. De altfel, la numai o zi distanţă, fiica Anamariei Prodan a plecat în Statele Unite.

Românca a semnat cu Cal Poly după ce s-a despărţit de echipa de baschet a Universităţii Mississipi. Sarah îşi pregăteşte revenirea pe teren.

Anamaria Prodan şi-a felicitat imediat fiica, pe contul ei de Instagram. „Sunt mândră de tine, îngerul meu! Este un nou început„, a postat vedeta în momentul în care s-a oficializat mutarea.

Anamaria Prodan dezvăluia în trecut care este suma lunară pe care o primesc de la ea cele două fete din prima căsnicie, Rebecca şi Sarah.

Prodan a dezvăluit și câți bani de buzunar primesc Rebecca și Sarah. „Depinde. Între 1500 și 3000 de euro pe lună”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan are o avere uriașă și le face toate poftele copiilor. Impresara are două fete din prima căsătorie, cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, iar acestea trăiesc o viață de lux. Numai pentru a le plăti studiile, Anamaria plătește anual aproximativ 50.000 de euro.