Care este de fapt adevărul despre relația dintre Ion Dolănescu și Nadia Comăneci

In anii ’80, o idila intre doua mari personalitati din Romania uimea intreaga tara. Nadia Comaneci si regretatul Ion Dolanescu au fost personajele principale intr-o poveste de dragoste ca in filme. El o adora, iar ea era indragostita pana peste cap de cel pe care il admira si la bratul careia se simtea protejata.

Desi discreti, nu se puteau feri mereu de privirile celor din jur. Unul dintre martorii la una dintre iesirile lor a povestit pentru click.ro: „In 1985, am lucrat la Hotelul Meridian din Mamaia. Ion Dolanescu era nasul fiului sefului de restaurant de acolo.

A stat toata vara in hotel. Iar Nadia a venit si ea si a stat vreo luna. Erau foarte discreti.Toata lumea din hotel spunea ca ea e foarte indragostita de el.”

Pe vremea cand gimnasta de aur avea 25 de ani s-a indragostit de chipesul Dolanescu, iar relatia lor ar fi durat aproape patru ani. Se spune ca uneori preferau sa se departeze de agitatia din Bucuresti si sa petreaca momente in doi in casa unui fin de-al artistului, care traia undeva langa Focsani. Mai mult, in acea vreme se zvonea si ca cei doi iubareti s-au aflat la un pas de casatorie, mergeau impreuna la chefuri, iar Nadia era aproape nelipsita din casa interpretului de muzica atunci cand existau petreceri. Legatura dintre ei s-a pierdut atunci cand gimnasta a decis sa plece in America, scrie click.ro.