Ce face Zanni, de fapt, cu cei 50.000 de euro câștigați la Survivor. Dezvăluirea surpriză a Faimosului

Zanni a câștigat finala Survivor România 2021. Acesta a făcut parte din echipa Faimoșilor. Zanni a mărturisit ce anume vrea să facă cu suma de 50.000 de euro care a fost pusă în joc.

Zanni a mărturisit că își dorește să investească banii într-un apartament.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez”, a spus tânărul care a ținut să le mulțumească oamenilor de acasă pentru susținere.

„Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a mai spus câștigătorul Survivor România.

După ce Zanni a câștigat competiția, mesajele au început să curgă. Ana Porgras, fosta gimanstă a spus că este mândră de el pentru felul în care a luptat pentru visul său.

„Sunt foarte mândră de tine. Te simți în momentul ăsta cum mă simțeam eu la mondiale. Mă simt ca și cum aș privi un campion olimpic. Felicitările mele. Ai luptat ca un adevărat campion, din prima zi când ai intrat în Survivor”, i-a spus Ana Porgras lui Zanni.

Zanni a avut mari emoții când a ridicat trofeul Survivor România în brațe.

„De emoții am transpirat. E greu trofeul, e cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine, trebuie să rescunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape. Am avut emoții, dar nu de frică, de bucurie. Cumva simțeam acest moment, dar nu știam cum să îmi arăt recunoștință. Vă mulțumesc din tot sufletul meu, nu că ați pierdut timp, ci că ați câștigat timp alături de mine”, a spus Zanni, după ce a primit trofeul Survivor România.

Și Elena Marin, concurenta cu care nu avut o relație apropiată, a ținut să îl felicite.

„Mi-am dorit ca cel mai bun și cel mai susținut să câștige. Cu siguranță Zanni are o poveste de viață impresionantă și are nevoie de acest premiu. Îl felicit cu această ocazie. A luptat și și-a dorit foarte mult. Într-un final, trofeul a ajuns la el și țin să-l felicit”, i-a spus Elena Marin lui Zanni.