Fulgy a ajuns să fie păzit de patru bodyguarzi: „Să nu mă supere cineva, că sunt în stare de orice!”

Fulgy este una dintre cele mai controversate vedete la ora actuală, problemele ținându-se lanț de băiatul Clejanilor. După ce l-a amenințat pe Dan Capatos și s-a certat cu multe personaje din showbiz, Fulgy lansează o altă am.enințare voalată și mărturisește că este în stare de orice la nervi. Mai mult, fiul Clejanilor dezvăluie că patru bodyguarzi îl apără non stop.

Fulgy susține că este în plin proces de schimbare a stilului de viață și a început în acest sens o serie de activități care să-l relaxeze, mai ales că a trecut puțin timp de când a părăsit o clinică de reabilitare. Pe de altă parte, Fulgy se teme pentru siguranța lui și plătește patru bodyguarzi care să-l apere non stop.

‘Am 4 bodyguarzi, care sunt tot timpul cu mine, mașină în față, mașină în spate, pentru protecție… Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită. Vorbesc în numele familiei mele acum: nu ne interesează de alți oameni decât de noi. Cine e în filmul cu noi, ne iubește, ne respectă…

Cine nu e în film cu noi să plece din viața noastră. Eu vreau doar lucruri frumoase în viața mea. Că e foarte ușor să mă enervez și să fac o faptă și să mă duc la pușcărie. Eu vreau respect, eu nu am nevoie de nimic și de nimeni. Să nu mă supere nimeni pentru că sunt în stare de orice’, a declarat Fulgy pentru fanatik.ro.

Fulgy le-a răspuns și celor care se întreabă din ce trăiește și cu ce se ocupă, dincolo de susținerea părinților săi, care au plătit adevărate averi în lupta sa cu drogurile.

‘Am făcut bani dintr-un program pe care nici nu l-am plătit, e un trial version. La mine e simplu, stau 5 minute, mă gândesc, fac o piesă, și o vând cuiva cu 2.500 – 5.000 de euro. Și se adună, se adună până când strângi o anumită sumă de bani.

Eu nu sunt milionar de acum, nou… Eu sunt milionar de când m-am născut. Mama, dacă vrea, ia un milion de euro dacă zice `pâs` la nuntă. Acum sunt milionar pe spatele meu, normal’, explică Fulgy al Clejanilor.

Fulgy susține că la el banii vin foarte ușor și a câștigat enorm din vânzarea de piese unor artiști de la noi din zona de manele- muzică de petrecere.

‘Eu am vândut piese la oamenii mei, o să auziți de ei pe canalul meu de youtube. Am vorbit cu Tzanca Uraganu, am vorbit cu Biju, cu Elis Armeanca, am vorbit cu Marinică Nămol, am vorbit cu mama mea, cu tatăl meu, de piese…

Iar eu, pentru 5 minute, pentru că atât durează să fac o piesă la mine, iau 5.000 de euro pentru că toată lumea vrea hituri. Asta e principala mea sursă de venit. Dar mai am și din reclame, din youtube’, a mai spus Fulgy.