Loredana, adevărul despre operațiile estetice pe care le are

Loredana este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care și-a clădit un imperiu datorită talentului său și a personalității sale efervescente. Aceasta arată impecabil la vârsta de 51 de ani, motiv pentru care mulți susțin că operațiile estetice au ajutat-o. Loredana a rupt tăcerea și a vorbit despre intervențiile la care a apelat.

Fără doar și poate Loredana este o artistă completă care nu mai are nevoie de nicio descriere. Aceasta este recunoscută atât la nivel național, cât și internațional datorită muzicii sale care a străbătut granițele, dar și datorită persoanlității sale volubile.

Aceasta are un fizic cum puține femei reușesc să îl aibă la vârsta de 51 de ani. Timpul pare să fi stat în loc pentru jurata X Factor și Next Star, care pare că întinerește pe zi ce trece. Loredana are un chip lipsit de imperfecțiuni și un trup cu forme voluptoase naturale. Numele artistei este pe buzele tuturor de când aspectul ei fizic pare că s-a schimbat și de când are colaborări muzicale cu maneliști de top. Loredana a fost acuzată că ar fi abuzat de operații estetice, însă artista nu s-a sfiit nicio secundă să recunoască care este secretul frumuseții sale.

În cadrul unui interviu la Antena Stars, Loredana a vorbit deschis despre mai multe aspecte importante din viața sa, printre care și secretul tinereții sale. Reporterul a pus punctul pe „i” și a întrebt-o pe Loredana dacă are operații estetice și ce a făcut ca să arate atât de bine.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri. Nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate. Cine știe!? Nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, ținând dietă, făcând sport,a ând grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente, sunt chestii totaal neinvazive care te ajută să fii oau!”, a povestit Loredana Groza, în exclusivitate, la Antena Stars.

Loredana susține că nu a apelat la bisturiu, ci dă e înțeles că a făcut tratamente și a adoptat uns til de viață sănătos, dar și că a fost înzestrată natural cu forme voluptoase.: „Am avut de la natură noroc că m-am născut de la natură cu dotările de rigoare și nu am avut nevoie să completez. (…) E o muncă grea să arăti bine, nu e ușor”, a mai adăugat Loredana.