Drama Ramonei de la Clejani! Ioniță a alungat-o atunci când a vrut să-l cunoască

Ramona de la Clejani a trăit fără tată încă de mică, asta deoarece cântăreața spune că celebrul artist niciodată nu a acceptat-o în viața sa, deși știe clar că e fiica lui. Ea a povestit un episod în care a mers în fața casei lui încercând să-l facă să-l iubească, dar el a alungat-o.

Ramona de la Clejani e implicată într-un scandal de zile mari cu celebrul său tată, cel care deși știe că are o fiica dintr-o relație anterioară, niciodată nu a acceptat-o în viața sa și mereu s-ar fi purtat urât cu ea.

Ramona de la Clejani a primit cuvinte dure din partea tatălui său
Cântăreața vrea să-și ceară drepturile și își dorește să ajungă la o înțelegere cu acesta, însă nu s-a putut întâmpla asta până acum și consideră că nici nu va exista vreo șansă în a ajunge să poată să-și vorbească și să se fie ca tată și fiica, chiar dacă nu atât de apropiați.

La Acces Direct ea a povestit un episod crunt din viața ei, atunci când a mers în fața porții părintelui său, în urmă cu mai mulți ani, iar el a privit-o de la geam cu familia sa actuală.

Cântăreața spune că atunci a fost alungată de către el și amenințată cu poliția, dar i-au fost adresate cuvinte grele.

”Mi-a zis că să plec de la poarta lui că pune poliția pe mine. Mi-a zis și că ești fata mea, dar ești făcută din greșală, mai mult de atât ce pot să spun”, a spus Ramona de la Clejani la Acces Direct.

Ramona de la Clejani, în conflict cu soția tatălui său
Ramona de la Clejani consideră că vinovată pentru situația creată și pentru că nu e acceptată de tatăl său e chiar soția artistului, cea care îi interzice să aibă vreo legătură cu ea.

Cele două și-au aruncat replici dure în ultimele zile și s-au jignit reciproc pe conturile de socializare, însă chiar și așa nu au reușit să rezolve nimic, ci din contră, au amplificat și mai tare scandalul creat.