Fulgy, scandal cu Ioniță de față cu poliția

În weekend, Fulgy a chemat iar poliția acasă la părinții lui, tocmai când situația părea că începe să se calmeze. Fiul Clejanilor, a sunat la 112 deoarece părinții săi nu l-au lăsat să plece de acasă, în pofida faptului că este major. Iată ce reacție a avut tatăl lui!

În ultimul timp, fiul Clejanilor se războiește nu doar cu cei care l-au supărat, ci și cu propriii părinți, așadar Fulgy a chemat poliția acasă deoarece considera că îi este îngrădită libertatea. Fiul celebrilor artiști de la Clejani a sunat la 112 pentru a regla lucrurile și, în același timp, i-a ținut la curent pe fanii săi de și Instagram…

După scandalul creat de consumul de dro.g.uri, care a agitat apele în showbiz, problemele par să nu se mai termine pentru Fulgy, care în weekend a chemat poliția acasă la părinții săi, deoarece s-a considerat sec.hes.trat. Chiar dacă are 23 de ani, tânărului i s-a interzis să iasă din casă și atunci a chemat oamenii legii, spunând că îi este îngrădită libertatea. O libertate la care consideră că are dreptul pe deplin, cu atât mai mult cu cât nu mai consumă substa.nțe inter.zise și nici băuturi alcoolice. Cu toate acestea, susține el, părinții săi l-ar fi închis în casă, nepermițându-i să iasă.

Odată ce oamenii legii au ajuns acasă la Clejani, Fulgy și-a acuzat părinții că nu-l lasă să meargă la prietena lui, drept urmare a ales să iasă pe geam, dat fiind că Viorica și Ioniță l-ar fi sech.estrat în casă.

‘Am chemat Poliția pentru că sunt sech.estrat și șantajat de către familia mea. Am dreptul la viață! Nu mă dr.oghez, nu beau, nu fac nimic. (…) Vreau să mă duc la iubita mea, pentru că am 23 de ani. Sunt ușile închise, eu am ieșit pe geam’, a spus Fulgy.

După sosirea oamenilor legii, Fulgy a mărturisit că tatăl său, după cel mai recent incident, i-a spus să nu se mai întoarcă de acasă, deoarece nu mai vrea să aibă de-a face cu fiul lui… De altfel, cel care i-a întâmpinat pe polițiști la poartă a fost chiar Ioniță de la Clejani.

‘E greșit ce fac, că vreau să am libertate? Ziceți, vă rog eu! Acum vedeți cine câștigă, adevărul sau minciuna. Am 23 de ani și merit libertate, nu seche.strat și șanta.jat. Pe domeniul public am voie să stau afară, nu e nevoie de niciun om care nu mă mai lasă afară’, a comentat Fulgy în fața oamenilor legii.

Tânărul și-a luat în cele din urmă porția de libertate, filmându-se din mașină în timp ce se îndrepta spre prietena lui. Ulterior cei doi au postat mai multe filmulețe în care beau șampanie. A doua zi dimineață, Fulgy a mers la un hotel din București, iar apoi s-a îndreptat din nou spre secția de poliție, unde, spunea el, mai avea ceva de rezolvat.

Fanii săi de pe Instagram, unde a postat mai multe fotografii din seara incid.entului, nu prea au fost de acord cu Fulgy, susținând că părinții lui îi vor doar binele și de aceea au reacționat așa.

„Bagă-l pe Ionița în belele și denunță-l că te-a seche.strat și să vezi tu cum ai sa fii muri.tor de foame. Familia ta încearcă sa te protejeze … da tu nu întelegi asta!”, a conchis un internaut.