Anamaria Prodan, reacţie furioasă din cauza presupuselor amante ale soţului ei! Anunţ ferm despre divorţul de Reghecampf

Anamaria Prodan a dat noi detalii despre relaţia pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf, în contextul în care în spaţiul public au fost informaţii conform cărora ar divorţa.

Mai mult, s-a speculat că antrenorul de fotbal ar avea şi o amantă, lucru negat cu vehemenţă atât de Laurenţiu Reghecampf, cât şi de vedetă. Anamaria Prodan a precizat încă o dată că nu se pune problema divorţului de Laurenţiu Reghecampf.

„Bine că nu are prezenţe masculine! Cred că nici atunci nu ar fi o problemă. Ana Maria Prodan n-o sa divorţeze. Nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matriţa bărbatului perfect. Soţul meu este la muncă, în momentul ăsta, nici măcar nu e în România. Ne mai şi certăm, că nu suntem din porţelan. Eu sunt mai vulcanică. Soarta (n.r. – cine o poate despărţi de Reghecampf) El este soarele familiei, este ceva unic.

Adică dragostea pe care el o afişează şi o are fata de noi. Domnişoarele care sunt de genul ăsta au anumite poziţii, în general, sub masă. Alte femei stau la masă. Dacă eu mă pretez să mă duc să bat orice domnişoara siliconată, nesiliconată, înseamnă că eu am decăzut. E foarte greu dacă trăieşti o viaţă sub masă să vrei să stai dintr-o dată la masă”, a spus Anamaria Prodan la ieşirea de la DNA.

Jurnaliştii de la evz.ro au obţinut fotografii şi declaraţii incredibile despre modul în care Laurenţiu Reghecampf s-a distrat într-o pensiune din Delta Dunării.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de 13 ani. La mijlocul acestei luni, în familia lor a izbucnit un scandal imens. Antrenorul a confirmat ştirea divorţului, prezentată în premieră de Antena Stars.