Doinița Oancea, fotografie emoționantă alături iubitul misterios. Cum s-au pozat cei doi

Dorinița Oancea s-a fotografiat alături de noul iubit, într-o ipostază extrem de emoționantă. Aceștia s-au pozat într-o ipostază extrem de frumoasă.

Doinița Oancea s-a fotografiat alături de iubitul ei misterios, într-o ipostază romantică, în timp ce iubitul ei îi ținea o mână pe picior, la un eveniment foarte important.

Cei doi au mers la o nuntă, unde s-au bucurat alături de apropiații lor, dar și de invitații de la acest eveniment frumos. Deși actrița a trecut ptrintr-o despărțire destul de categorică, despre care nu a vrut să vorbească prea mult, chiar dacă cei doi se pregăteau să ajungă în fața altarului, iată că și-a găsit fericirea.

Doinița Oancea pare că a trecut peste fosta relație și și-ar fi găsit liniștea și dragostea în brațele unui bărbat misterios cu care s-a pozat pe rețelele de socializare. Vedeta pare mai fericită ca oricând, iar acest lucru se poate observa cu ușurință din postările făcute de ea pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă.

Cei doi au mers ca și cuplu la nuntă și s-au comportat ca atare, și deși Doinița nu a vrut să-i arate chipul bărbatului, cu siguranță relația dintre cei doi funcționează perfect, mai ales că ea a și făcut publică imaginea în care el îi ține mâna pe picior într-un mod protectiv.