Loredana, imagini fabuloase cu fiica ei, de ziua acesteia. Cât de bine îi seamănă

Loredana i-a transmis câteva cuvinte emoționante fiicei sale, cu ocazia ziei de naștere. Cele două au o legătură specială, iar acest lucru s-a putut oberva cu ușurință din toate aparițiile lor din mediul online.

Loredana și fiica ei Elena sunt de nedespărțit. Cele două au o relație foarte bună, acestea fiind în permanentă legătură, iar asemănarea dintre ele este izbitoare. Iată că, Elena a crescut și recent aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani, ocazie pentru care mama ei i-a făcut o urare foarte emoționantă.

„La mulți ani, Elena, puiul meu drag! Îți mulțumesc pentru iubirea necondiționată și pentru că mă ajuți cu fiecare zi să fiu o mamă mai bună. Fie ca toate visurile tale să devină realitate, fiica mea. Mama te iubește!”, a scris Loredana în dreptul unoi fotografii emoționante cu cele două.

Loredana este foarte discretă cu viața personală, dar se mândrește cu fiica ei de fiecare dată când se ivește ocazia. Cele două seamănă foarte tare, iar fotografiile ne ajută să înțelegem asta. Jurata emisiunilor X Factor și Next Star s-a pozat cu fiica ei într-o ipostază emoționantă, îmbrățișate, semn că legătura dintre ele este indestructibilă.

De curând, Elena Boncea și-a serbat ziua de naștere, iar mama ei nu s-a putut abține și a distribuit pe rețelele sociale imagini cu cea mai importantă persoană din viața ei. Artista i-a transmis și un mesaj care a înduioșat pe toată lumea. Elena Boncea i-a moștenit trăsăturile frumoase ale mamei sale, iar prietenii virtuali au ținut neapărat să le ofere laude și complimente pentru modul în care își menține aspectul fizic.

„Mulțumesc Mam! Te iubesc și eu”, a fost replica venită de la Elena Boncea, fiica acesteia. Fanii Loredanei au ținut să îi transmită fetei câteva urări. „La mulți ani”, „Ce frumoase sunteți”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care cele două le-au primit de la fani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)