Ce scrie în testamentul lu Benone Sinulescu

Benone Sinulescu și-a facut testamentul și acum s-a aflat ce scrie în el. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară are probleme de sănătate și se află internat în spital. În cazul în care el va m.u.ri, artistul a aranjat deja lucrurile, așa încât averea sa să rămână pe mâini bune.

Benone Sinulescu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și puțini oameni mai știau detalii despre viața sa.

Înainte de pa.ndem.ie, artistul s-a retras la țară, în localitatea Bârzava, din Arad. Într-un interviu pentru Antena Stars, Benone Sinulescu povestea că o duce mult mai bine la țară și îl bucură să se ocupe de treburile gospodăriei împreună cu soția sa.

„Îmi place să mai stau și la țară că m-am săturat de oraș toată viața. Avem casă și în Arad și la Bârzava, unde aerul este mai respirabil și ne simțim bine. Am stat aici pentru că avem o grădină mare, cu mulți pomi fructiferi, migdale, kiwi, avem de toate.

Soția mea este inginer chimist, în chimie alimentară. Nici eu nu mi-o imaginam atât de pricepută în toate.”, a mărturisit interpretul de muzică populară.

Cântărețul se află internat în spital, după ce s-a simțit rău. În presă au apărut informații că Benone Sinulescu ar fi fost găsit inconștient în casă, însă soția artistului a lămurit lucrurile și a spus că lucrurile nu s-au desfășurat așa.

„În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.(…)”, a transmis soția lui Benone Sinulescu prin intermediul rețelelor de socializare.

În 2014, Benone Sinulescu și-a făcut testamentul și i-a lăsat averea soției sale, iar când ea nu va mai fi, nepoții vor moșteni agoniseala de-o viață a artistului.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă m.o.r eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari’, a declarat Benone Sinulescu, potrivit viva.ro.