Bianca Drăgușanu, despre secretul siluetei perfecte. Ce mănâncă pentru a arăta atât de bine

Bianca Drăgușanu este mereu o apariție de senzație în lumea showbiz-ului românesc. La cei 39 de ani, Bianca se laudă cu o siluetă superbă și spune că secretul ei nu constă în restricții alimentare, ci doar în evitarea câtorva alimente nocive unui trup bine conturat.

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a dat câteva detalii legate de cum se menține într-o formă atât de bună.

„Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc”, i-a dezvăluit Bianca lui Damian Drăghici.

Vedeta a mai spus că echilibrul este foarte important pentru un stil de viață sănătos.

”E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a adăugat Bianca.

Acum arată impecabil, dar în urmă cu mai bine de 10 ani, Bianca a avut probleme cu greutatea. Ea a reușit să dea jos 16 kilograme înfometându-se.

„Am 1,80 metri înălţime şi 62 kg greutate. S-a speculat mult şi aiurea pe tema greutăţii mele, aşa că mai bine lămuresc eu lucrurile. Da, am avut şi 78 kg, Tot aşa cum am avut şi 54! Dar, de o bună bucată de vreme, stau constant la 62 kg care, cred eu, e greutatea care mă prinde cel mai bine. Am slăbit 16 kilograme făcând foamea! Sau, daca vrei, cu voinţă! Asta a fost dieta mea specială. Câteva săptămâni nu am mancat decât o singură masă pe zi şi aia uşoara şi întotdeauna înainte de ora 12 ziua. Cine rezistă la regimul ăsta deloc sofisticat, sigur slăbeşte”, a mărturisit în urmă cu ceva timp Bianca pentru bucatarescu.ro.