Ce s-a intamplat cu Loredana Chivu la check in, pe aeroportul din America

Loredana Chivu a trait o experienta cumplita, pe care nu o va putea uita niciodata, mai ales ca nu si-a imaginat ca tocmai ea ar putea pati una ca asta.

Surse din anturajul vedetei au dezvaluit, pentru spynews.ro, ca Loredana Chivu a trait, in trecut, o experienta traum.atizant.a pe un aeroport din Statele Unite.

Aceasta ar fi luat un avion catre SUA, insa, odata ajunsa la destinatie, auto.rit.atile americane ar fi constatat ca vedeta din Romania nu are toate ac.tele in regula.

Ca urmare, blonda a fost imbarcata intr-un avion si retur.nata imediat in tara. De altfel, la un moment dat, Loredana a povestit presei ca ar fi fost ofer.tata de producatorii americani ai lui Rodrigo Alvez, supranumit “Ken, papusa umana”, dupa ce si-a facut peste 50 de oper.atii este.tice, insa ar fi refuzat sa joace rolul lui “Barbie”.

Cu toate acestea, sursele citate au mai adaugat ca, recent, Loredana Chivu si-ar fi depus din nou actele pentru a obtine vi.za pentru Am.erica. Si, poate de data aceasta, americ.anii nu o mai refuza…