Dan Negru nu s-a mai abtinut si a rabufnit! Reactia prezentatorului, dupa ce a vazut cat costa o noapte la un hotel de cinci stele din Mamaia

Suparat pe conditiile de cazare si preturile foarte mari, de pe litoralul romanesc, Dan Negru a postat un mesaj pe contul de socializare, unde a criticat dur situatia din Romania.

Acesta s-a declarat revoltat, ca la un hotel de cinci stele din statiunea Mamaia o noapte costa 1038 de euro, mai mult decat ar costa o noapte in celebrul Saint Tropez.

„La un hotel din Mamaia care are azi 5 stele, dar care a fost construit in epoca comunista, cazarea pentru noaptea de sambata pe duminica costa 1038 euro! Intr-una din statiunile de fita ale Europei, la Saint Tropez, tot pentru aceeasi noapte si tot la 5 stele gasesti cazare cu 700 sau 900 de euro!

Hotelul din Mamaia se lauda ca a fost locul unde s-a filmat ‹‹Nea Marin Miliardar›› dar as fi curios daca Draga Olteanu Matei, Veta lu nea Marin – ultima supravietuitoarea a filmului – si-ar permite un sejur acolo? asa cum Belmondo la 86 de ani isi permite sa stea vara in hotelurile de 5 stele din Saint Tropez!

Cand l-am invitat pe Sergiu Nicolaescu la un Revelion si i-am spus ca filmarile dureaza 3 zile mi-a raspuns suparat: ‹‹Azi cazarea l-ar fi costat mai mult decat filmul››. Bagati-va litoralul in …”, a scris revoltat Dan Negru pe contul de socializare.