Simona Halep, apariţie de 300.000 de euro în Bucureşti. A atras toate privirile în timp ce încălca toate regulile

Românca de 29 de ani, care a adunat peste 37 de milioane de dolari în carieră, a fost văzută conducând noua „bijuterie” din colecţia ei de lux. Este vorba de un Aston Martin DBX, SUV-ul cu care se mândresc britanicii.

Simona este una dintre primele posesoare ale acestui model care ajunge de la 0 la 100 de km/h în doar 4.5 secunde. Potrivit playtech.ro, Halep a uitat şi de regulile de circulaţie la volanul bolidului. Pentru a evita aglomeraţia, a evitat coloana şi a mers în mare viteză pe linia de tramvai.

Sportiva se grăbea să ajungă la noua ei casă construită în Snagov. Campioana din 2019 de la Wimbledon este o împătimită a vitezei şi are o adevărată colecţie de maşini. În garaj mai are cinci bolizi, fiecare cu o valoare care depăşeşte 100.000 de euro. Este vorba de Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, un Range Rover, un Mercedes GLE 450 AMG şi un Mercedes CLS AMG.

În luna mai, Simona Halep i-a făcut un cadou superb tatălui ei. După ce fratele ei a primit o limuzină de aproape 400.000 de euro, şi tatăl Stere a fost „recompensat” cu acelaşi bolid, un Bentley.

Stere a fost văzut prin Constanţa la volanul maşinii de lux care are un preţ de catalog de aproape 400.000 de euro.

Maşina poate atinge o viteză maximă de 333 kilometri la oră. Acesta este modul în care Simona a ales să îşi răsplătească părinţii, care au ajutat-o necondiţionat pe toată durata carierei.

Nici cealaltă „bijuterie” parcată în faţa porţii nu este cu mult mai ieftină. Maşina de lux a fost cumpărată pentru aproximativ 200.000 de euro.