Monica Gabor a șters toate pozele cu Mr. Pink și cu fiul acestuia de pe rețelele de socializare. Ce face și unde este acum

Monica a început o frumoasă poveste de iubire cu un milionar din America, Mr. Pink, imediat după ce s-a destrămat relația cu Irinel Columbeanu. Când totul părea perfect în viața lor, un detaliu mai puțin obișnuit a ridicat semne de întrebare. Monica a părăsit America imeediat după ce a scos toate pozele cu iubitul său și fiul lui de pe rețelele de socializare. Ce face și unde este acum.

Monica Gabor a făcut un gest mai puțin așteptat. Frumoasa româncă a șters toate imaginile cu partenerul său alături de care trăia o viață de vis în America și a părăsit locul unde a petrecut ani de zile. Mai mult, nici poze cu fiul lui Mr. Pink alături de Irina Columbeanu nu se mai regăsesc în pagina de Instagram a fostei doamne Columbeanu.

Întrebările au început să apară imediat, iar cei mai mulți s-au gândit că poate fi vorba de o posibilă despărțire între milionarul Mr. Pink și Monica Gabor.

Scoaterea fotografiilor din social media a culminat cu plecarea Monicăi Gabor din America. Aceasta a fost surprinsă la mii de km depărtare, în compania altor persoane.

Monica Gabor a părăsit America și s-a refugiat la sora sa, în Dubai, acolo unde Ramona Gabor este stabilită de mai bine de 10 ani.

Cele două surori se văd rar și asta pentru că viața de familie și afacerile cer multă dedicare și timp din plin. Surorile Gabor au ieșit la un restaurant exclusivist pe malul apei și au îmbrăcat ținute decupate, de vară. Cele două petrec împreună timp de calitate, ies pe la restaurante luxoase, în cercuri alese și luxoase.

De curând, Monica Gabor a publicat pe contul de Instagram o imagine care a atras atenția urmăritorilor ca un magnet. Aceasta s-a fotografiat alături de sora sa, Ramona, într-o ipostază de-a dreptul memorabilă, în ținute alese perfect pentru vară, însă urmăritorii n-au putut să nu observe faptul că fosta doamnă Columbeanu este la sora sa tocmai când pare că nu o mai leagă nimic de America.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888)