Roxana Ionescu, fotografia rară cu soțul ei, Tinu Vidaicu

Roxana și Tinu Vidaicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și de curând au făcut și cununia religioasă și petrecerea de nuntă.

Cei doi făcuseră cununia civilă în urmă cu un an, iar la vara aceasta tinerii îndrăgostiți și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

Roxana Ionescu, în vârstă de 36 ani, s-a căsătorit cu Tinu Vidaicu în luna februarie a anului trecut, după mai bine de cinci ani de relație. “Mama Natură”, așa cum o cunoaște toată lumea, a fost cerută de soție în 2019, chiar de ziua ei. Roxana și Tinu locuiesc în Timișoara.

De curând, Roxana a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de soțul ei, stârnind admirația fanilor. După ce au înroșit butonul de like, mulți dintre ei i-au felicitat pe cei doi pentru cuplul reușit pe care îl formează.

“Adorabili ❤️❤️”

“Valeu, ce-mi place de voi! ❤️❤️❤️”

“Cel mai frumos cuplu din showbiz”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxana Vidaicu (@iamroxanaionescu)

În noua fotografie, Roxana poartă o rochia neagră, cu bretele subțiri, care îi pune în evidență bustul amplu și o pereche de ochelari de soare negri, în timp ce soțul ei poartă un costum bleumarin, cămașă albă și o pereche de ochelari de soare.

Cel mai important eveniment din viața lor a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, iar frumoasa blondină a purtat o rochie superbă, care i-a pus în valoare silueta suplă.

Cu invitați de seamă, majoritatea artiști și vedete TV, nunta a fost una cu fast.

Înainte de a îmbrăca rochia alba de mireasă, Roxana a fost nașa de cununie a lui Dani Oțil și a iubitei sale Gabriela Prisăcariu. Roxana și Tinu le-au fost nași, de vreme ce sunt prieteni buni de mulți ani.

Începând cu 2004 Tinu Vidaicu s-a ocupat cu managementul artistic, organizarea de evenimente, branding, marketing şi coaching. În 2004 Tinu Vidaicu a fost unul dintre cei mai cunoscuți DJ ai Timișoarei.

Soțul Roxanei Ionescu a absolvit în 2006 Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica Timișoara, potrivit CV-ului său.

„Job-ul de DJ, ca meserie principală l-am practicat până în 2009. După acest an m-am lansat cu adevărat în antreprenoriat. În anii următori am oferit consultanţă, am construit echipe performante, am construit locaţii premiate naţional şi internaţional şi am organizat evenimente grandioase.

Am fost chiar şi asociat al unei echipe de baschet în Liga Naţională. Am muncit mult, foarte mult. Sunt momente grele, fiindcă sunt workaholic şi uneori uit să mă opresc. Intervine oboseală, o oboseală pozitivă dar tot oboseala e…”, povesteşte Tinu Vidaicu. „Prin 2015-2016, când mi-am atins scopurile propuse şi am creat sisteme performante pentru afaceri, am decis sa fac din nou ceva pentru mine.

Unii merg la pescuit, alţii fac tot felul de lucruri pentru limpezirea minţii sau relaxare dar eu, am revenit, de data asta ca hobby, în muzică. Ea m-a scos din starea alertă în care eram. Tocmai fiindcă de această dată am făcut muzica din pasiune, fără presiune, în 2-3 ani am creat împreună cu George Hora unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale din ţară, pe numele său Dirty Nano. Am făcut în aşa fel lucrurile încât să-mi placă să le fac.

Nu am făcut nimic din tot ceea ce am realizat fără ca înainte sa mă asigur că transform povestea într-una în care să cred cu toată fiinţa şi eu şi cei pe care îi atrag alături de mine”, declara în urmă cu câteva luni Tinu Vidaicu.