Cine e și cum arată presupusul logodnic al Danei Budeanu. Creatoarea de modă își ține relația departe de ochii curioșilor

Dana Budeanu, în vârstă de 42 de ani, a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ceea ce părea că este un inel de logodnă, stârnind vâlvă în lumea showbiz-ului. Designerul de modă a publicat o fotografie cu un inel pe care l-a purtat pe degetul inelar de la mână stângă, cu descrierea “I don’t date, I marry” (Eu nu ies la întâlniri, eu mă căsătoresc).

Fotografia a atras atenția tuturor, făcându-i să creadă că designerul e pregătită de nuntă. Se pare că poza postată de Dana Budeanu nu ar fi avut o însemnătate specială, din ce a explicat aceasta mai târziu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)

Cu toate astea, designerul a strânit curiozitatea tuturor în ceea ce privește relația ei amoroasă, pe care a ținut-o atâta vreme departe de ochii curioșilor.

Se știe despre vedeta în vârstă de 42 de ani că trăiește o frumoasă poveste de iubire pe care a ținut-o ascunsă de ochii lumii. Discretă cu viața personală, Dana Budeanu nu s-a afișat până în prezent cu bărbatul special din viața sa și mulți au crezut că designerul de modă este pregătită să meargă din nou în fața altarului și să-și jure iubirea, însă aceasta a spus adevărul despre inel.

Dana Budeanu a fost soția lui Radu Budeanu, cel care deține publicațiile CanCan, Gândul, Prosport și Ciao. Cei doi au împreună două fetițe gemene, în vârstă de 16 ani. Căsnicia lor s-a încheiat în urmă cu 9 ani.

De atunci, Dana Budeanu a fost iubita lui Iulian Moga, fratele cunoscutului artist Marius Moga. În prezent, se pare că frumoasa creatoare de modă este într-o relație cu Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc.

Andrei Hrebenciuc, în vârstă de 37 ani, a mai fost și el căsătorit, fiind într-un mariaj de 6 ani cu Irina Noapteș, fiica fostului director al CFR. Actualul iubit al Danei Budeanu are probleme cu lege de vreme ce a magistrații de la Curtea de Apel Brașov l-au condamnat pe Andrei Hrebenciuc la 2 ani de închisoare cu surpendare, iar acuzațiile care i se aduc sunt de complicitate la trafic de influență, potrivit Impact.ro.

După ce toată lumea a crezut că Dana Budeanu e pregătită să se mărite din nou, designerul de modă a făcut altă postare pe Instagram în care a explicat să nu se logodește.

“I don’t date, I marry” (n.r Eu nu ies la întâlniri, eu mă mărit) este un text pe care obișnuiește să-l folosească des și nu înseamnă că e pregătită de măritat.