Cine este, de fapt, românca Romina Gingașu, cea care va moșteni imperiul Ferrari

Romina Gingașu a devenit de curând soția lui Piero Ferrari. Din ce în ce mai multe românce ajung la inimile unor afaceriști de renume de peste meleaguri. Iată că patronul imensului lanț italian a ajuns să se îndrăgostească și el nebunește de una din frumusețile de la noi!

Cei doi s-au căsătorit în cursul zilei de sâmbătă, în secret, iar la nuntă le-a cântat nimeni altul decât Al Bano, conform cancan.ro. Romina și Piero trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din anul 2016, iar în weekend-ul ce a trecut au decis să își unească destinele.

Ceremonia a avut loc în Capri, iar alături le-au fost invitați aleși pe sprânceană. Românca este angajată la o companie producătoare de avioane, iar meseria ei este de a vinde aeronave celor mai bogați oameni din lume.

Printre cumpărătorii cunoscuți se află și marele pilot de Formula 1, Nikki Lauda. Chiar în acest mod l-a cunoscut pe Piero Ferrari. Aceștia s-au aflat pe același aeroport privat, Milano Linate, pentru a fi duși pe legendarul circuit de Formula 1 de la Monza.

Timpul a trecut, iar iubirea dintre ei a devenit cu atât mai mare, iar acum iată că au devenit soț și soție. Invitatul special a fost unul din cei mai mari artiști de pe planetă – Al Bano. Acesta a fost cadoul lui Piero pentru soția sa.

Numele româncei, Romina, a fost pus de părinții femeii care s-au inspirat de la Romina Power, soția și partenera de scenă a solistului. Piero Lardi Ferrari s-a născut în anul 1945 și este un om de afaceri italian, fiul legitim a lui Enzo Ferrari. La această oră bărbatul deține 10% din acțiunile companiei Ferrari, primite moștenire de la tatăl său.

O altă româncă ce i-a ajuns la inimă unul milionar celebru este Iasmina Milutinovici, care la doar 27 de ani s-a căsătorit cu americanul Bradford Aaron Hill (61 de ani). Bărbatul este administratorul Statuia Libertății și insula Ellis. Ce doi au început o relație în 2014, iar patru ani mai târziu au devenit soț și soție.