Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink: „Da, e adevărat!”

Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink, după aproape 10 ani de relație. Vestea neașteptată a fost confirmată Paul Mantea, milionarul care a ajutat-o pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu atunci când s-a mutat în America.

Este oficial! Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink după aproximativ 10 ani de relație. La un moment dat au apărut zvonuri că cei doi s-au căsătorit în America. Vestea că fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu mai formează un cuplu cu milionarul chinez a fost confirmată de Paul Mantea. Vedeta a șters deja toate pozele pe care le avea cu iubitul ei pe rețelele de socializare, ba chiar a părăsit și Statele Unite ale Americii.

‘Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații’, a declarat Paul Mantea pentru playtech.ro.

Se pare că Monica Gabor i-a înapoiat toate bijuteriile lui Mr. Pink, după ce au luat decizia ca fiecare să o ia pe drumul său. Momentan nu se cunoaște motivul pentru care cei doi au decis să se despartă.

‘Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel’, a mai spus o altă persoană apropiată Monicăi Gabor pentru sursa mai sus menționată.

Nimeni nu se aștepta ca Monica Gabor și miliardarul chinez să se despartă. Vedeta a plecat din America și a fost în vacanță, în Grecia, alături de sora ei, Ramona Gabor. Acum, fosta soție a lui Irinel Columbeanu se află în Dubai, acolo unde locuiește sora sa de ani buni.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Monica Gabor nu s-ar mai întoarce în Statele Unite ale Americii. Surpriza este cu atât mai mare, pentru că niciodată vedeta nu a dat de înțeles că ar exista vreo problemă în relația ei cu iubitul ei. Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink și pare că este pregătită să înceapă o viață nouă.

Monica a fost o răsfățată a soartei, în timpul relației și în timpul căsniciei cu milionarul Irinel Columbeanu, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în momentul în care cei doi au divorțat. Mai exact, Monica nu a rămas cu prea multe bunuri materiale, după separare de milionar, la vremea respectivă, întrucât a fost nevoită să-și lase bunurile și cadourile primite în vila de la Izvorani.