De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr. Pink

Mulți au invidiat-o pentru relația cu milionarul american de origine asiatică, însă puțini știu că Monica Gabor și Mr. Pink au fost un cuplu atipic. De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr. Pink? Se pare că iubitul ei o controla în permanență.

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink nu mai formează un cuplu, după o relație de 10 ani, a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât ma imult cu cât nu păreau a fi probleme în paradis. Iată însă că lucrurile nu par să stea așa cum își imaginau cei care o invidiau de la distanță pe fosta doamnă Columbeanu… Care ar fi trăit, de fapt, într-o colivie de aur.

Văzută din afară, relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink, părea una perfectă. Ea tânără, frumoasă și întreprinzătoare, el tânăr și extrem de bogat. Amândoi au câte un copil, iar relația dintre „mama vitregă” și fiul milionarului părea perfectă. Cel puțin asta se vedea din fotografiile postate de Monica Gabor pe contul ei de Instagram. În momentul în care fosta doamnă Columbeanu a șters toate fotografiile în care apărea iubitul ei s-au iscat și primele semne de întrebare.

Confirmarea a venit de la Paul Mantea, milionarul care a ajutat-o pe Monica atunci când s-a mutat în America. De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr. Pink?

Conform acestora, ‘nu ar fi putut niciodată ca ea să fie cea care să-l părăsească pe Mr. Pink’. Cu toate acestea, iubita milionarului ar fi fost cea care ar fi grăbit separarea.

Iar asta deoarece ‘Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea’, a mărturisit o persoană din proximitatea Monicăi pentru playtech.ro.

Deși ducea o viață de invidiat în Statele Unite, acest trai în lux a venit la pachet și cu o mulțime de interdicții. Conform sursei citate,chiar dacă iubitul îi făcea multe surprize, Monica era monitorizată în permanență, iar Mr. Pink avusese grijă cumva ca ea să păstreze distanța de prietenii din trecut.

‘Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul n care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală’, mai notează Playtech.

Mai mult, se pare că iubitul ei îi sugerase să nu-și mai facă unghiile decât cu lac incolor, să nu se mai bronzeze și să se întrețină acasă, cu creme comandate de pe net, să evite să meargă la salon. Mai mult, se pare că ea nu avea voie nici să apară la TV sau să posteze în social media fără acordul lui, lucru care se întâmpla foarte rar.

Nu în ultimul rând, la moartea mamei sale, în 2013, Monica Gabor a fost urmărită îndeaproape de Mr. Pink, deși se afla la mii de kilometri distanță. Atunci ‘Moni a trebuit să-i facă live cu acest eveniment trist din viața ei. El a știut tot ce a făcut acolo’, au povestit apropiații.

Ruptura dintre Monica Gabor și Mr. Pink a luat prin surprindere pe toată lumea, dar acum, revăzând declarațiile ei mai vechi, lucrurile prind o altă dimensiune. Cumva, în cei zeci ani cât a stat alături de Mr. Pink, Monica a fost extrem de singură, singura alinare fiind prezența fiicei sale, Irina, care a venit să învețe în America.

„Eu fac curăţenie. Am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, aşa că nu sunt probleme.

Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste. A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări. Eu fac singură meditaţii şi mai am perioade când, nu neapărat cad în depresie, dar am momente mai dificile.

Mr. Pink este perfect pentru mine fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el, ce îmi spun surorile mele şi tatăl meu’, spunea chiar Monica Gabor, cu niște ani în urmă, la „Teo Show’.