Relația ascunsă a lui Cristi Borcea cu Bianca Drăgușanu scoasă la iveală de blondă: „Dacă spun tot, se supără nevastă-sa!”

Fostul finanțator al echipei Dinamo, Cristi Borcea, este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Aventurile amoroase ale milionarului au făcut în ultimii ani deliciul presei mondene. De curând a ieșit la iveală o fostă relație pe care Borcea ar fi avut-o cu Bianca Drăgușanu. Este știut faptul că milionarul Cristi Borcea este un mare cuceritor.

Cristi Borcea a fost finanțatorul lui Dinamo în perioada 1998-2012. În această perioadă Dinamo a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe ale României. După plecarea lui Cristi Borcea de la conducerea echipei, clubul din ”Ștefan cel Mare” a intrat într-o perioadă de mediocritate sportivă totală.

Dinamo se află momentan în cea mai neagră perioadă din întreaga sa istorie. Aflat în insolvență, clubul din ”Ștefan cel Mare” se zbate să supraviețuiască de la o zi la alta. În ultima vreme s-a speculat mult pe seama unei eventuale implicări financiare a lui Cristi Borcea la Dinamo. Chiar administratorul special al clubului dinamovist, Iuliu Mureșan a făcut de curând câteva declarații în care îșă exprima speranța că foștii investitori ar putea revni alături de Dinamo.

„Domnul Badea este implicat ca suporter. Nu este implicat în alt mod. Acum nu e implicat în clubul Dinamo, dar mi-ar plăcea să se implice. Mi-ar plăcea să vină și Borcea să se implice financiar. Și mulți alți dinamoviști”, declara Iuliu Mureșanîn cadrul unei conferințe de presă.

În replică, Cristi Borcea a adus unele lămuriri refritoare la o eventuală implicare financiară la Dinamo.

Voi fi toată viața dinamovist, chiar dacă am suferit enorm din această cauză. Repet, îmi dedic timpul și existența soției mele, Valentina, și copiilor mei, ei sunt tot ceea ce este mai important în viața mea. Doar ei contează pentru mine”, a spus Cristi Borcea, pentru gsp.ro

De curând Bianca Drăgușanu a făcut câteva dezvăluiri incendiare cu referire la presupusa sa relație cu Cristi Borcea. Învitată în cadrul unei emisiuni tv Bianca a fost întrebată care au fost bărbații celebri care au curtatat-o de-a lungul timpului. Foarte dezinvoltă Bianca a spus:

„E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”.

Declarația Biancăi Drăgușanu, lasă să se înțeleagă că ar fi vorba despre Cristi Borcea. Dezvăluirea Biancăi este cu atât mai suprinzătoare având în vedre că în urmă cu mai mulți ani ea negase vehement faptul că milionarul Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri.