Ce a postat Irinuca, fiica lui Columbeanu, pe Instagram, după ce Monica şi Mr. Pink s-au despărţit

Irinuca, fiica lui Columbeanu, și-a făcut apariția pe Instagram după o perioadă de absență, la ceva timp după ce Monica şi milionarul Mr. Pink s-au despărţit. Adolescenta în vârstă de 14 ani pare afectată de schimbarea din viața ei.

Recent, Irinel Columbeanu a declarat pentru redacția Playtech-Impact că îl frământă situația, pentru că nu a mai vorbit deloc cu Monica Gabor după ce s-a aflat despre despărțirea ei de Mr. Pink. Totuși, fostul milionar de la Izvorani este încrezător în forțele mamei fiicei sale și crede că va urma o împăcare.

“Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița.Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală”, a spus Irinel Columbeanu, pentru redacția Playtech-Impact.

Pe de altă parte, o sursă apropiată de vedetă a spus în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact ce fel de viață trăia Monica Gabor lângă Mr. Pink și de ce a decis să pună punct relației. Fotomodelul nu ar fi avut deloc libertate și ar fi fost monitorizată tot timpul.

”Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui.Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea.

Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România”, a spus sursa apropiată Monicăi Gabor.

După aproximativ trei luni de absență, Irina Columbeanu a reapărut pe Instagram, unde a publicat o fotografie în care apare singură și pare abătută. Ea și mama ei au fost nevoite să plece în Dubai, la Ramona Gabor, în urma despărțirii.

Postarea Irinei Columbeanu a generat numeroase reacții. Multe persoane s-au arătat bucuroase să o revadă. ”Trăiești!”, i-au spus mulți internauți, în timp ce alții i-au admirat frumusețea. Deschideți galeria foto de mai sus!

Adolecenta a rămas fără videoclipurile pe care le postase pe canalul ei de YouTube, unde adunase 350.000 de abonați, astfel că și acesta ar putea fi un motiv de supărare pentru ea. Totuși, fiica lui Irinel Columbeanu ar avea și alte preocupări. Tatăl ei a dezvăluit că Irinuca l-a anunțat că a început să scrie o carte.