Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit. Fanii și-au dat coate când au văzut-o

Foarte multă lume se întreabă cum arată Oana Roman în costum de baie, mai ales după ce în ultima perioadă vedeta a urmat o dietă și a slăbit spectaculos. Ei bine, se pare că fiica fostului premier Petre Roman își tine la curent fanii cu tot felul de forografii în care le arată progresul făcut în pierderea în greutate.

Recent, ea a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare într-un body modelator. Când au văzut progresul înregistrat, fanii și-au dat coate.

Oana Roman arată din ce în ce mai bine, iar asta este vizibil. Vedeta a slăbit considerabil și îi ține la curent pe internauți cu progresul făcut. De această dată i-a surprins cu o fotografie în care apare într-un body modelator.

Oana Roman a decis că este nevoie de o schimbare radicală în viață ei și astfel a început procesul de slăbire în anul 2019, proces pe care vrea să îl finalizeze în anul 2022. Până acum, vedeta a dat jos multe kilograme și nu se sfiește să arate asta pe rețelele de socializare și să împărtășească micile ei secrete cu internauțîi.

Recent, vedeta s-a fotografiat într-un body modelator, bej, care îi scoate în evidență silueta. Internauții au fost surprinși de forma în care este Oana Roman și mulți au apreciat tot ce a rușit să facă până în acest moment.

„Nu e un secret ca port body modelator, mai ales pentru că am o sensibilitate la abdomen de la operația suferită după naștere. Mă ajută și la susținere și mai și subțiază talia în jur de 3 cm!”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei.

Mândră de cum arată în costum de baie, Oana Roman este foarte deschisă și împărtășește cu internauții totul despre acest efort. Mai mult decât atât, ea nu se ascunde și le-a dezvăluit cum a reușit să slăbească și ce dietă a urmat. Se pare că este vorba mai mult despre o alimentație echilibrată și cumpătare.

Deși există unii cârcotași care o acuză că a apelat la o operație de micșorare a stomacului, vedeta a explicat de ce nu a făcut asta. Singurele lucruri pe care le face pe lângă dieta echilibrată sunt câteva proceduri de modelare corporală.

„Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva.

Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțîn. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, a povestit Oana Roman pe Instagram.