Monica Gabor și Irinel Columbeanu, din nou împreună

Problemele nu-i dau pace Monicăi Gabor! Fosta scorpie de la Izvorani este nevoită să se întoarcă în România pentru a rezolva niște lucruri pe care le-a tot amânat. Nu singură, ci alături de Irinel Columbeanu. Cei doi sunt cit.ați în două pro.cese iar miza e foarte mare.

Irinel Columbeanu o așteaptă pe Monica Gabor să se întoarcă în țară pentru a-și rezolva problemele. Cei doi sunt cit.ați într-un dosar în care se cere atragerea răspu.nderii pentru intrarea în insolv.ență a unei firme la care erau amândoi asociați.

Este vorba despre ”Monica Columbeanu SRL”, societatea care a produs celebrul reality-show despre viața spectaculoasă a cuplului, în urmă cu un deceniu și jumătate și care a fost difuzat la un post național de televiziune.

Se pare că firma a acumulat datorii la ANAF, iar un cabinet de insol.vență le-a solicitat acestora să plătească datoriile, fiind considerați principalii vinovați pentru situația în care se află firma. În 2009, la data ultimului bilanț, societatea celor doi ajunsese la datorii de aproape 300.000 de lei.

Nu este singurul proc.es în care este citată fosta doamnă Columbeanu. Se pare că mai există un pro.ces pe rol, în care o societate cere part.ajul judic.iar între cei doi foști soți. Și în acest caz vorbim despre o sumă pe care ar trebui să o recupereze compania respectivă.

În luna septembrie și octombrie ar trebuie să se prezinte Monica în România. În caz contrar, procesele s-ar putea judeca în lipsă, iar hotărârea magistraților n-ar putea fi pe placul Monicăi.