Detaliul făcut public acum despre Anca Serea. Azi s-a aflat ce i s-a întâmplat în doar câteva luni

După ce statul a expropriat-o pentru a doua oară în decurs de doar câteva luni, Anca Serea a mai pierdut o parte din averea moștenită de la fostul soț. Mai mult, vedeta a primit o sumă modestă pentru terenurile pe care le deținea…

În ultima vreme, Anca Serea pare urmărită de ghinion. Vedeta a rămas din nou fără o parte din moștenirea rămasă de pe urma primului ei soț. O parte mare de teren pe care o deținea în proximitatea Capitalei a fost expropriată de satul român, iar asta deoarece ar împiedica dezvoltarea autostrăzii de centură. Drept urmare, anca Serea a rămas fără o parte mare de teren, pentru care a primit în schimb o sumă mai mult decât modestă.

Anca Serea a fost deposedată recent, de statul român, de 4.330 mp de teren aflați comuna ilfoveană Vidra. Acolo urmează să înceapă construcția viitoarei autostrăzi de centură. Terenul extravilan este constituit din patru parcele cea mai mică măsurând 87 mp iar cea mai mare 1.364 mp.

Pentru suprafața de care a fost deposedată, Anca Serea a primit 47.550 lei (9.500 euro), adică în jur de 11 lei pe mp. Asta în condițiile în care, în zona respectivă, un metru pătrat de teren extravilan arabil variază între 6 și 15 euro, notează Wowbiz. Deci mult sub prețul pieței.

Anca Serea a trăit un deja-vu, deoarece, în urmă cu câteva luni, statul a mai expropriat-o o dată. Atunci, vedeta a primit o înștiințare potrivit căreia urmau să fie expropriate de câteva parcele de teren din comuna Cernica, Ilfov. Motivul? Pe aceste proprietăți ale Ancăi Serea ar urma să treacă autostrada de centură și, astfel, o parte dintre acestea au intrat deja în posesia Ministerului Transportului printr-o decizie a premierului Ludovic Orban.

Drept urmare, Anca Serea a fost expropriată de 1.600 mp de teren în comuna Cernica, pentru care a primit de la stat circa 3.700 euro. La fel ca în cazul terenurilor din Vidra, evaluarea a fost de patru ori mai mică decât prețul de referință.

Terenurile în discuție, care apar în planul de lărgire al Șoselei de Centură a Capitalei, au fost moștenite de Anca Serea, David și Sarah, copiii mai mari, și o altă rudă din partea primului soț al vedetei.

Pentru cele mai multe familii este greu cu un copil, darmite cu 6, așa cum este cazul Ancăi Serea și al lui Adi Sână. Vedeta povestește însă că are niște copii echilibrați, cu mult bun-simț, care înțeleg valoarea banilor. Asta cu atât mai mult cu cât cheltuielile sunt imense, evident, într-o familie cu atâți copii.

„Cheltuielile sunt mari, este adevărat, dar nu facem nimic exagerat. Totul este pentru sănătatea, educația și confortul lor. Încercăm să ne stabilim vacanțele din timp, să chibzuim mai bine atunci când vrem să ne cumpărăm ceva din impuls, muncim foarte mult pentru ce avem, dar cred că totuși suntem norocoși că ne avem unul pe celălalt și alături de noi sunt oameni buni, care ne ajută în diverse situații”, a mărturisit Anca Serea pentru VIVA!

Iar în ceea ce privește managerierea banilor, vedeta spune că are încredere deplină în copiii ei, cărora chiar le lasă cardul pe mână.

„David este un copil foarte cumpătat pentru vârsta lui, la fel și Sarah. David va împlini peste câteva zile 18 ani, iar dorințele lui sunt unele modeste, legate de viitorul său academic, și nu de haine, gadgeturi sau alte lucruri superficiale. (zâmbește) Se îmbracă în alb și negru, nu cheltuie pe extravaganțe, asta și pentru că nu le-am limitat cumva bugetul, ci i-am lăsat să-mi ceară cât au crezut de cuviință. Ambii au acces la cardul meu, mereu mă sună și mă întreabă dacă e OK să facă lucrul respectiv, și eu sunt încurajată de modestia și de cumpătarea lor!”, ne-a mai declarat Anca Serea.