Ioniță și Viorica de la Clejani au fost puși în niște situații care nu le-au făcut cinste. Anunț neașteptat acum despre Fulgy

Fiul Clejanilor se poate simți un om liber după ce instanța a respins cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu prelungirea arest.ului la domiciliu. Pe de altă parte, Fulgy va fi plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, fiind obligat să meargă și la dez.into.xicare.

Vești bune pentru Fulgy. Astăzi, instanța a respins cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu prelungirea ares.tului la domiciliu. Reamintim că fiul Clejanilor a fost plasat în ar.est la domiciliu prima dată pe 11 iulie, după ce a l.ovit un jurnalist și a fur.at și telefonul acestuia.

Chiar dacă Fulgy a scăpat de prelungirea ares.tului la domiciliu, acesta va fi plasat, în schimb, sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. În această perioadă de timp, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani trebuie să se prezinte la poliție sau în instanță de câte ori este chemat. În plus, Fulgy mai trebuie să anunțe dacă își schimbă domiciliul, să nu părăsească Bucureștiul, dar nici să se apropie sau să comunice cu martorii.

Pe de altă parte, pe lângă condițiile enumerate mai sus, Fulgy mai este obligat și să se supună unor măsuri de îngrijire și tratament medical în scopul dezin.toxicării. Pe de altă parte, acesta nu mai are voie nici să se urce la volan sau să dețină sau folosească ar.me. Această decizie judecătorească în ceea ce în privește pe Fulgy nu este definitivă. Hotărârea poate să fie atac.ată în următoarele 24 de ore, ptrivit wowbiz.ro.

Fulgy s-a ales cu o pedeapsă de 30 de zile de ar.est la domiciliu după ce a l.ovit cu pumn..ul un jurnalist, căruia i-a fu.rat și telefonul. Jurnlistul a sunat la Poliție, a făcut o plângere împotriva lui Fulgy și a mers la Institutul Național de Medicină Legală unde i s-a eliberat un certificat medico-legal. În cazul în care fiul Clejanilor nu ar fi respectat arest.ul la domiciliu, acesta risca să ajungă în a.rest preventiv.

În fața instanței, Fulgy a declarat că regretă ceea ce a făcut și că îi pare rău că s-a ajuns atât de departe. Totuși, decizia instanței a fost una clară, așa că fiul Clejanilor a fost nevoit să respecte ares.tul la domiciliu impus de oamenii legii.

„Cu certitudine regretă situația în care se află și regretă motivele pentru care a ajuns în această situație. El se află sub imperiul unei măsuri restrictive, are.stul la domiciliu. Plasarea lui în ar.est la domiciliu, nu prezintă niciun fel de pericol social. Dacă va încălca această măsură, riscă o măsură mai aspră, singura mai aspră este ar.estul preventiv. Din cunoştinţele mele, nu consumă niciun fel de sub.stanţă. Nu sunt aici pentru a comenta situaţia lui medicală. Am fost angajat în acest dosar şi mai multe nu vă pot spune. Dosarul nu este public. Măsura este clară, are.stul la domiciliu’, a declarat avocatul lui Fulgy, după ce acesta a fost trimis prima dată în arest la domiciliu.