„Să-şi ceară scuze în genunchi”. Cum a fost umilit Gigi Becali de familia Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a avut o reacţie uimitoare. Tânăra în vârstă de 21 de ani a avut o reacţie dură la adresa lui Gigi Becali.

Baschetbalista este nemulţumită de modul în care s-a comportat patronul de la FCSB cu părinţii ei. Sarah i-a cerut latifundiarului din Pipera să îşi ceară scuze, în genunchi, în faţa Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf.

Sarah Dumitrescu a dezvăluit că i-a pus şi o poreclă lui Gigi Becali. L-a făcut praf pe finanţatorul vicecampioanei României.

„Fifi îi spun eu. Un om care nu are frică de Dumnezeu, habar nu are ce înseamnă credinţa. Să-i fie ruşine că trăieşte pe pământ pentru că are fete… un venetic pe care, dacă am să-l văd, o să-l întreb dacă am mână grea de baschetbalistă.

În genunchi în faţa bisericii să-şi ceară scuze mamei şi tatălui meu pentru nenorocirile pe care l-a vorbit şi făcut. Să se uite întâi la el pentru că, în curând, va da socoteală pentru toată mizeria şi ura. Va termina în fo.cul iad.ului„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Gigi Becali pentru zvonurile despre cadourile costisitoare pe care Laurenţiu Reghecampf i le-ar fi făcut amantei sale. Vedeta a dezvăluit că i-a verificat conturile lui Laurenţiu Reghecampf.

”Am verificat din curiozitate. Indiferent că ești bogat sau sărac, 20.000 de euro sunt la fel de valoroși, se văd. Fiecare trăiește la nivelul banilor pe care îi are. Eu zic că vedeam dacă era ceva de genul. Pe vremea lui Raiciu, adică în vremea FCSB, nici nu avea zeci de mii”, a spus Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Anamaria Prodan dă vina pe Gigi Becali pentru apariţia zvonurilor. Agentul FIFA a dezvăluit, cu această ocazie, şi cum a evoluat salariul lui Reghecampf la FCSB.

”Dacă vine cineva și îmi arată un transfer banca, orice, către Florentina Raiciu (n.r. presupusa amantă), am să cred. Eu cred că toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali. Cum să dea Reghe ăleia atâția bani? De unde? Salariul lui la FCSB nu a fost mereu de 15.000 de euro, ci de 7.000, 6.000 sau 7.000 de euro”, a mai spus Anamaria Prodan.