Ce dramă ascunde Maria Constantin. Deși este tot timpul cu zâmbetul pe buze, artista a trecut prin momente dificile

Maria Constantin impresionează de fiecare dată cu veselia și talentul său, însă puțini sunt cei care știu prin ce dramă a trecut artista.

Maria Constantin este una din cele mai apreciate și îndrăgite artiste de muzică populară. Deși a cucerit publicul cu zâmbetul său și energia, cântăreața a suferit o dramă peste care nu poate să treacă.

Acesta și-a luat inima în dinți și a vorbit fără perdea despre momentul dureros care încă o marchiază. Artista a oferit informații neașteptate despre cea mai dificilă perioadă din viața sa, spunându-și drama neștiută de nimeni.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Maria Constantin a vorbit despre tatăl său, care a mu.rit pe 1 decembrie 2015 în urma unui in.farct, la doar 59 de ani. Cântăreața și-a amintit de începutul carierei sale în industria muzicală, dar și despre clipele petrecute alături de cel mai important bărbat din viața ei.

Vedeta a vorbit cu durere în suflet și cu lacrimi în ochi despre faptul că regretă că nu a reușit să petreacă mai mult timp cu tatăl ei.

„Să știi că îl visez foarte rar (…) Nu știu, nu pot să vorbesc așa cu mare ușurință despre asta. Tata de când nu mai este pentru mine a fost un șoc, eu nu am reușit să plâng, să mă descarc cumva. Recunosc că trec foarte rar pe la morm.ântul tatălui meu, nu știu dacă am fost de două ori, iar asta nu pentru că nu l-am iubit pe tatăl meu, din contra, până să moa.ră tatăl meu, eu eram mult mai apropiată de el decât de mama. Acum lucrurile s-au inversat pentru că nu o mai am decât pe mama și parcă apreciez altfel situația. Nu am apucat să mă exteriorizez, probabil trebuie să mai treacă puțin timp ca eu să iau lucrurile ca atare.”

„De câte ori ma gândesc la tatăl meu îmi vine sa-l sun. Cred că este cel mai dureros lucru din viața mea. Avea ceva probleme de sănătate, dar fusesem cu două săptămâni înainte la un control, iar medicul ne-a spus că totul este în regulă. Parcă a fost un vis urât din care voiam să mă trezesc. A fost atâta suferință în interiorul meu, a fost foarte dureros pentru mine. „, a mărturisit Maria Constantin în direct la Antena Stars.

Artista a mărturisit că a reușit să treacă peste această dramă datorită muzicii. Aceasta și-a exprimat senimentele prin muzică și a reușit să se descarce parțial de negativitate.